bambi

Att vara ifrån sin katt...

Hera är så glad att vi är hemma igen. Hon är superkelig. Men jag får sån ångest när vi åker ifrån henne så länge. Även fast vi har kattvakt så får hon ju vara ensam så mycket.

Jag kommer ihåg när vi var borta i 2 veckor när vi var i Thailand. Då hade vi vår gamla katt Ronja. Vi hade två kattvakter då så att hon i allafall fick besök varannan dag. Hon var så glad när vi kom hem på kvällen så att hon spann jättehögt och tvättade mig i ansiktet hela natten. Jag fick inte sova nånting den första natten hemma... men det gjorde ingenting!

Jag undrar hur länge man kan vara borta från sin katt innan den glömmer bort en..? (Och någon annan tar hand om katten...)
#1 - Marih

Så länge man har katten boendes i sitt egna hem när man är iväg så tror inte jag att det är någon fara att katten ska glömma en. Era dofter sitter ju kvar i alla möbler och de som finns hemma. Är nog en annan femma om man lämnar bort katten dock.

#2 - Anders

Jag tror det tar en stund innan den glömmer bort dig, minst 3-4 månader tror jag. bara en gissning

#3 - Erika-mode-pyssel-tävling

Mys katt!

#4 - Cissi

Haha! Så mycket sällskap fick lilla Ronja inte, inte av den här kattvakten i alla fall! Hon var ju en smula tokig, och jag minns att min grabb helt obarmhärtigt fick agera matare, eftersom jag var så rädd för henne... Vilka minnen:) Ha det bra!

#5 - Helena

usch, hoppas inte de glömmer bort en.. vi ska ha Stella hos min mamma i typ en månad i sommar.. hemskt!! :-O Hon var där nu i 2 dagar utan oss och matstrejkade.. hur ska det gå lixom? :-)