bambi

Beach 2009




Jag planerar att gå på Cambridge-kuren (pulverdiet) igen under majmånad. Gjorde det för 2 år sen och det gav bra resultat och jag var kanonnöjd! Nu så vill jag bli av med dom sista graviditetskilona, så under majmånad så blir det Cambridge! Jag måste bara peppa mig själv och verkligen bestämma mig så ska det nog gå!

För två år sen så körde jag 15 dagar helt ren kur + 7 dagars sakta upptrappning det gav ett resultat på totalt: -6,1 kg. Det fortsatte neråt även efter upptrappningen och sammanlagt gick jag ner 8,5 kg!! Ni kan läsa om det i gamla bloggen här.

Nån mer som vill köra Cambridgekuren med mig, eller som ska göra sig redo för beach 2009?
free polls Ska du banta inför beach 2009?
Ja, jag ska gå på diet
Ja, jag ska börja träna
Nja, ska väl skära ner på godiset
Nej, jag är snygg som jag är!

#1 - Lajnia

Vad går Cambridgekuren ut på? Är det pulver eller lite kolhydrater...?

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Lajnia: Det är pulverdiet. När man går på "ren kur" så dricker man BARA pulver!

#3 - Anonym

Vad kostar pulvret och var kan man köpa det?

#4 - Lajnia

Oj, strongt av dig att orka med det! :) Är det inte svårt att gå tillbaks till fast föda sen? Själv satsar jag på beach 2010 istället. ;)

#5 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Anonym: När jag körde dieten så kostade det 500 kr/vecka. Googla så hittar du deras hemsida och återförsäljare. Jag har köpt mitt hos en tjej vid hornstull.



Lajnia: När jag har kört dieten så har jag börjat upptrappningen med att äta ett par skivor rostbiff första dagen och sen sakta öka på mängden, inga kolhydrater i början... Funkar jättebra om man tar det långsamt!

#6 - Agnieszka

Ohh jag skulle vilja köra det oxå... men oj vad dyrt.... kanske kör jag naturdiet istället, för det gillar jag och så är det inte så dyrt heller. Men jag ska kolla upp det. Skulle verkligen behöva gå ner några kilon, och ha någon att göra sällskap med!

kramar

#7 - Nina

önskar att ja kunde, men amningen går i prio ett!

#8 - Katja

Får ta det efter amningen :)

#9 - Sandra

Har precis börjat ren kur med Cambridge-det är min andra dag-känns helt okej! Gick ner 10 kg på 5 veckor för några år sedan-totalt 15kg.Dom första dagarna är tuffa,men om man bara klarar av dom så går det ju som en dans sen!

Lycka till!

#10 - Miss B

Jag tror inte alls att det är bra med pulver. Jag har haft ätstörningar och matfobier som föstört mitt liv, gjort mig utmärglad och min muskelmassa har jag haft jättesvårt att bygga upp igen. Nu är jag normalt smal genom att äta näringsriktigt Det tror jag på och inget annat !! Min erfarenhet är att dieter gör att man får en konstig relation till ätandet och att man kan drabbas av psykisk ohälsa till slut...Att gå ner tio kilo som vissa här gjort låter inte bra!!! Om jag gick ner tio kilo skulle jag vara död tror jag. Äta bör man...Snälla håll inte på och banta ihjäl er!

#11 - Jenny i Dalby

Jag tror inte heller det minsta på pulverdieter. Kan inte vara nyttigt för kroppen. Visst kan man gå ner i vikt, men det är bara högst tillfälligt. Det svåra är att hålla vikten sen. Allt handlar om att lägga om sina vanor, alltså äta rätt och röra på sig. Inget annat fungerar i längden tror jag.

#12 - Jessica

Åh, önskar jag kunde haka på! Tyvärr är det ju inte billigt, och jag hade behövt köra ett race till på betydligt fler än två veckor (Körde ren kur förra våren, i ca 10 eller 11 veckor). Men får vänta tills pengar finnes!



Men kommer gå toppenbra för dig!

#13 - s

jag vill verkligen avråda från att gå på en sådan diet. energiintaget per dag är alldeles för litet. du kommer tyvärr att tappa massor av muskelmassa, vilket ger dig en sämre grundförbränning i fortsättningen.

#14 - Lisa

Har också kört camebridge med bra resultat för några år sedan. Funkar toppen för mig!



Ser att flera ovan avrått, men måste poängtera att det ju är en Kickstart! Inget man bygger ett fungerande matintag på sen.. Vilket ju du också vet.



Har också tänkt att jag kanske ska köra... Promenerade förbi stället i H-tull (köpte också där) idag faktiskt, men tänkte att näeee ska försöka på "vanlig" väg.



Men om jag inte blivit av med det jag vill på "vanligt" sätt innan maj så hakar jag på. Säg till! Man kan behöva lite support och pepp, så sällis i kuren är ju super..

#15 - Rebecca

Jag gick ner mina groteska gravidkilon med Herbalife och var så nöjd att jag blev distrubutör.

Visst är det gött när an hittar något som verkligen passar.

Ja jag har börjat ladda för beach-09. Tränar varje dag och äter bra. Redan sett resultat vilket så klart ger mer energi åt att fortsätta. Och träningen är ju kul i sig och ger om inte annat en piggare jag.

Lycka till och vilka härliga resultat du fick sist.

Önskar dig och dina köra en härlig fredag!

#16 - Bina

Nej jag kör inte Cambridgekuren men jag körde det tre dagar förra året när jag startade min viktresa, jag saknade ganska fort att inte få tugga även om vissa av Cambridgesopporna/shakerna var väldigt goda. Jag har precis nystartat igen efter att ha svävat ut under några månader... men jag viktväktar och hela storyn med bilder finns i min blogg.

#17 - Ulrica

Jag ska oxå hoppa på Camebridgekuren igen. För 3 år sedan åt jag bara Camebridge i 10 veckor och gick ner 23 kilo, nu har några kilon smugit sig på så nu är det dax igen.

#18 - Sarah

Jag började med cambridgekuren igår den 13e maj. Jag har försökt att äta nyttigt och det har gått bra några veckor, men det är så svårt att förbereda allt vad man ska äta hela tiden. Det sköna med cambridge är att du slipper tänka på det,du tar bara dina 3 shakes om dagen och sen slipper du tänka på det och framförallt smakar det så gott! har beställt jordgubb och kakao, kakao smakar nästan som pucko :)



mitt mål är att gå ner ca 10-15 kg.



min vän gick ner 20 kg på 6 veckor med cambridge och nu är jag så peppad att komma igång!