Elaka dumma tänder...


Som jag skrev tidigare så är Zack inne i en gnällperiod. Han vill inte äta ordentligt och nu vill han inte sova middag heller. Jag är inte van vid detta motstånd!

Jag tror att det är tänder som besvärar sötnosen, han håller på hela tiden med fingrar i munnen. Elaka dumma tänder... hoppas att det går över snart! Vill ha min glada plutt tillbaka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Linda
2009-04-15 @ 18:02:43 Blogg: http://lindaskriver.blogspot.com

Åh, en gnällig bebis till?! Precis vad jag också skrivit om i min blogg idag. Tror nog det kan vara fler tänder på gång.

✿ Perla ✿
2009-04-15 @ 21:20:01 Blogg: http://perla08.blogg.se/

UTVECKLINGSPERIOD gissar jag!!! ;) Den värsta av dom alla kommer runt 8 månader. Jag som absolut inte har en gnällis har haft det nu i en vecka + en förkylning på det! Gah! Men det är som du skriver tänder oftast på G i denna period också.

e
2009-04-16 @ 07:47:44

Vår lille märkte man inte alls när han fick sina första tänder på, det var för ett par månader sedan. Men nu sista veckorna är han sej inte alls lik, iofs har han haft krupp igen och varit ordentligt förkyld, men han äter inte och är jätteorolig i sömnen och vrider och vänder på sej och kryper till och med iväg i sömnen i sin säng. Så vi har det riktigt stökigt här med. Jag gissar också på tänder eller en utvecklingsperiod. Han verkar vara frustrerad över att han inte kan ställa sej upp utan stöd också, så jag gissar att det kan vara frustration i den här åldern också ... de vill säkert göra mer än de klarar.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet