bambi

Hur har han tänkt? Eller har han inte tänkt alls?
Usch va löjligt! Det är en vice chefsåklagare som vill åtala alla barnmorskor som skriver ut p-piller till tjejer under 15 år, för medhjälp till våldtäkt (sex med en person under 15 år räknas som våldtäkt). Han verkar inte ha någon koll alls på p-piller. Det är väldigt många som får p-piller utskrivna vid oregelbunden och/eller riklig mens. Ska dom inte få den hjälpen? Är det bättre att aborter ökar? Nej, verkligen inte! 

Hur har han tänkt? Eller har han inte tänkt alls?
#1 - Linda Andersson

Tänkt kan han ju inte ha gjort i alla fall. Barn under 15 lär ju inte sluta ha sex bara för att de inte har p-piller... antingen så går de då och hoppas på att "det" händer inte mig, eller så kanske de lyckas använda en kondom någon gång ibland.

#2 - Trixie

förmodligen inte tänkt alls..

#3 - Lena

Jag började äta p-piller innan jag fyllde 15 eftersom jag hade så svåra menssmärtor. Jag kallsvettades och spydde av smärtan. Många äter ju faktiskt p-piller av andra orsaker än bara skydd från att bli med barn.



Och de som äter det av den "rätta" anledningen, ska de ta dagen-efter-piller istället då? Eller göra abort? Är det bättre? Nej, tänkt verkar han inte ha gjort.

#4 - anna ♥ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♥

antagligen inte tänkt alls..

#5 - hayley

han har inte tänkt alls och vet inte vad han snackar om heller..



Som du skrev det är inte enbart sex p-piller handlar om.. Men han måste ha ögonbindel på eller något..



blir mörkrädd alltså!

#6 - Stina

Knäppt! Jag har två blödarsjuka döttrar och dom kommer få p-piller så fort dom får mens, det minskar tydligen blödandet. Det kommer väll iofs att skrivas ut av deras läkare då kanske det är ok men annars då, ska dom blöda onödigt mycket tills dom blir 15 eller? (om dom nu får första mens innan det det fick inte jag)

#7 - Ann pyttipann

Ja jisses, man hisnar vid tanken. En stackars man som vill ha sina femton-minuter-i-rampljuset.

Har man tänkt på oönskade graviditeter och aborter som följer?

Och, ska vi ha åldersgräns för inköp av kondomer också? Och så dömer vi ica-handlaren för medhjälp till våldtäkt.