bambi

IKEA-stress

Sambon är ledig idag så vi for iväg till IKEA. Jag har ju tjatat och tjatat om balkongmöbler i en månad nu. Vill kunna sitta där ute och sola och mysa. Jag ville ha några mysiga fåtöljer och inga trista ihopfällbara möbler eller pinnstolar. Så det blev två stycken handvävda rottingfåtöljer (Hästveda heter dom)


Det blev lite lunch på IKEA, åt en väldigt god kycklingfilé med vetekorns sallad och grönärts hommus. Sen handlade vi lite barn-säkerhets-grejer och en stapelleksak till plutten. Vi skulle även ha en till ram till hallen, vi har redan två och tyckte vi behövde en till. Men när vi kommer till ram-avdelningen så minns jag inte vilken färg det är?? Är det svart, vitt, ljust trä eller mörkt trä?!?! Jag trodde att jag skulle kunna komma ihåg en sån sak! Men det var väl IKEA-stressen som slog till (jag blir alltid så stressad när jag är på IKEA... av någon anledning?). Plus att plutten började bli trött efter lunchen... han brukar ju sova middag då och det är ju inte så lätt för en liten plutt att sova i en kundvagn!



Så jag står där också försöker minnas. Sambon säger mörk trä, men låter tveksam... jag tror att det är ljust trä... så vi tar den. När vi kommer hem så ser vi att sambon hade ju rätt... dom två ramarna vi redan hade var i mörk trä! Attans att han skulle ha rätt!



Sambon var skeptisk till om vi skulle få in fåtöljerna i bilen eller inte. Men jag var optimist och trodde att det skulle gå... men det gick ju inte. Så vi stod där ute på parkeringen med en mycket trött plutt som ahde somnat i sambons famn och två fåtöljer som inte ville in i vår bil. Skulle vi ta taxi hem? Hyra släp? Nej, usch va dyrt... så kom jag på att man kan ju köpa såna där remmar och spänna fast dom med. Så jag sprang in och köpa ett 2-pack och då fick dom sticka ut ur bagageluckan... men det gick ju bra (inte så långt hem).

Nu är jag helt slut efter ett par timmar på IKEA....
#1 - Tess trött tokig morsa

hej hej allt bra?

själv mår jag son en påse rutten potatis eller något.

haft en tok pärs inatt igen.. suck..



ville bara önska dej en toppenvecka och berätta att ja kommer komma in och läsa hos dej men kanske inte kommentera så flitigt på ett par dagar mår inget bra just nu så berättar det för mina favvisar så ni inte tror jag glömt er



.

kram

#2 - Jessica

Vi var också på IKEA nu i helgen, men mätte bilen innan för att upptäcka att det inte skulle få plats. Så nu blir det lite nätshopping med hemkörning :-)

#3 - jossan

hahah, ja ibland kan även det självklara vara svåert :-D