bambi

Kvarvarande graviditetskilon

Jag pratade med en kompis om graviditetskilon igår. Jag har ju faktiskt en hel del kvar. Jag tror att jag ligger på 7-10 kilon över startvikten. Nu är det ju vissa som går upp 7-10 kilo under sin graviditet... men inte jag! Nej, nej, nej... jag slutade väga mig när jag hade gått upp 20 kilo.

Men jag vet att jag får skylla mig själv för jag har inte direkt promenerat mycket eller tänkt vad jag ätit. Vissa dagar har jag ju faktiskt moffat i mig 5 kärleksmums och ibland till och med ätit kärleksmums till frukost... haha... det börja likna en bikt.

Men jag har verkligen struntat i utseendet och låtit kroppen "förfalla" lite... men det har faktiskt varit skönt att ha tagit en paus från alla bantningstankar. Men nu när solen börjar lysa mer så vill man ju se i allafall okej ut i sommarkläderna. Så nu får jag nog ta och skärpa mig. Jag ska börja promenera mer, varje dag!

Sen tänkte jag köra Cambridgekuren (pulverdiet) för att få bort dom sista kilona. Men det måste jag vänta med tills jag har slutat amma. Men jag körde Cambridge kuren i ett par veckor för ca 2 år sen och det funkade väldigt bra för mig. Men som sagt det var för mig, pulverdieter passar inte alla!
#1 - Jessica

Jag är också positivt inställd till Cambridge, funkade kanon för mig också!

Ska också ta mig en kur när ekonomin tillåter! :)