bambi

No turning back

Vi var iväg och köpa Cambridge idag. På vägen dit så stannade jag till och åt Sveriges godaste kebab på Folkets Kebab. Hihi... kändes bra att glufsa i sig onyttig kebab innan man ska köpa en massa pulver att banta med. Men den är så sjukt god med en massa såser, hommus och gräddfil. Så gott!!

Men nu har jag två kartonger med Cambridge här hemma. Sambon ska också köra Cambridge med mig. Han gjorde det sist också. Han säger att han gör det för att han behöver gå ner lite i vikt... men det syns ju inte direkt. Han säger att byxorna sitter lite tajt. Haha... jag kommer ju inte ens i mig! Nåja, han är snäll som stöttar mig och det är mycket enklare när han inte äter mat och godis samtidigt som man ska dricka pulver.

Det blev en hel låda med choklad, sen en låda med mintchoklad, vanilj och jordgubb. På måndag sätter vi igång!

#1 - Anonym

Duktig du är! Önskar att jag orkade haka på :-)

#2 - Caroline

Bara en nyfikenfråga, ska du fortsätta amma samtidigt som du dietar?

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Caroline: Nej, det får man inte. Så jag ska sluta innan dess!

#4 - Caroline

Nej jag tänkte på det =)

#5 - ✿ Perla ✿

Lycka till! Jag orkade inte hålla på, så nu är det Aftonbladets Viktklubb som gäller o de går toppen! 2½ kg ner på 1½ vecka :-)

#6 - Anonym

Lycka till!!! Håller själv på - 7 dagen idag. Heja oss!

#7 - Foto i norr - Marie

Hejsan! Kikar in och läser att du har kört i ggn med Cambridge kuren. Den har jag också kört några ggr. Som mest gick jag ner 12 kg och för mig fungerade helt ok och jag gillade verkligen påsarna som choklad och sopporna. Men det svåra är ju att behålla kilona efteråt tyckte jag. Är sugen på att köra en vända till men jag får se dom är inte precis billiga 3 veckors kurerna. Ha det gott och lycka till! =)