bambi

Om du bara får välja en endaste...?
#1 - Miss B

Trots att jag köpt en hel del nya OM plagg de senaste året / åren så är min favorit ändå min gamla OM munkjacka som är 4 år gammal nu. Den är gråmelerad med tvåvägsdragkedja och har tvättats hur mycket som helst utan att någonsin tappa formen. Jag har använt den till allt och använder den fotrfarande, senast idag. Den är som en förlängd kroppsdel av mig själv. Jag gillar din favorit Bambi!!! Har aldrig sett den förut och skulle gärna ha den i grått. Jag kan aldrig få för många gråa koftor och tröjor och vill gärna ha luvor.

#2 - Sara

Det är väl ingen högoddsare precis, men jag måste svara: Lovely knit jacket. Jag äger tre stycken, en klarröd och en marinblå ull samt en brun med rosa rosett i bomull. Alltså kan jag använda denna cardigan året om. Jag skulle gärna äga även den limegröna med lila rosett som finns denna säsong. Jag är ingen kavaj-fantast utan detta plagg funkar perfekt istället. Alltid snygg till jeans och stövlar. Både till vardag och fest. Funkar även som lager på lager plagg i andra snygga kombinationer tex. med kjol. Ni som har en Lovely knit vet säkert vad jag menar.

#3 - Lajnia

Min favorit är #233 Lovely Knit Jacket i färgen Dark blue. Perfekt kofta, kavaj, jacka eller vad man vill! :)

#4 - KatinkaK

Oj vad svårt. Det är ju ofta så att det man använder jämt kanske inte är favoriten heller, men man är så rädd om just den så man vågar knappt använda den.



Min favorit är nog en virkad brun klänning från en av Odd Mollys första kollektioner som är så ljuvlig och sitter så otroligt fint på. Ett fynd jag vårdar ömt och knappt vågar använda.

Men så är det svårt att välja också. De flesta Odd Molly plagg jag har älskar jag verkligen djupt!

#5 - Helene

Min odd molly jacka! Den är ganska gammal, har två knappar och är utsvängd. Grön.

#6 - Bina

Oj - det är jättesvårt att välja, gillar din favorit - har den i chalk. Men just nu är jag helt nykär i denimkjolen även om den kanske inte skulle vara det enda som blev kvar om jag var tvungen att välja.



Den här karamellen får jag nog suga på ett tag.

#7 - Linda

Det är ju så svårt att välja. Allt hade varit bra. Men vårens jacka är nog det bästa köpet jag gjort. SPRING COAT I BEIGE.



Tack för bra sida.

Linda

#8 - Sara

Min favorit som jag har är klänning 770 från vinterkollektionen 2008. En klänning som är annorlunda och sitter jätte fint, men tyvärr en klänning som man inte använder så fota och som jag är väldigt rädd om.



http://bambi.bloggagratis.se/2008/11/15/1111320-dress-770/

#9 - Anonym

4 continent x-stitch dress!!!! i blått och vitt

#10 - Evalena

Just nu är Haight panten min absoluta favvis! Har ett par i almost black, chalk o pink. Pink är topp! Skulle önska att jag vågade köpa overallen också - skitläcker!

#11 - Anna

Svårt val!



Men det får nog bli mitt allra första Odd Mollyplagg:



Poetry Dress - en helt underbar klänning i vitt. Romantisk och vacker. Perfekt på midsommarafton, bröllopsdag mm..................................

#12 - Anna

Svårt val..



Men det blir min första Odd Molly:



Poetry Dress, underbar klänning i vitt. Romantisk och vacker. Perfekt på midsommarafton, bröllopsdagen....