bambi

Sambon hamstrar

Sambon har fyllt vår kyl med Påskmust (vi hade ännu fler förut). Varje gång vi går och handlar så måste han köpa 3-4 flaskor. Han säger att han måste hamstra eftersom dom snart slutar att sälja det... Vad är tjusningen med must om man dricker det året om??
#1 - hockeydavid

den här bloggen var ju rätt intressant för att vara en "mamma-blogg" :D

#2 - Matilda - mercedes mamma

ååååh så gott! älskar

#3 - Nettan

Hej!!!

Nu har jag beställt min första odd Molly från nätet!!! Hoppas den kommer snart!! Någon som har erfarenhet från Country Dreams?

#4 - Cissi

Åh, jag skulle döööö för lite påskmust nu!

#5 - Sigrid

Vad lustigt att din syn på Lindex är tvärtemot min, jag blir så glad varje gång jag går in dit och köper babykläder just för att de inte är "rosa för tjejer" och "blå för killar" Men det kanske beror på hur de hänger kläderna i varje Lindexbutik? Och jag såg det på deras hemsida att de har rosa bodys på "pojke" och tvärtom, då blev jag väldigt glad. Såg dessutom en rosa body med lastbilar, toppen! :) Det är konstigt att det är så olika! Det viktiga är ju i vilket fall att ha genustänket, fast jag hittade inte Sixtens snopp imorse när han hade haft en rosa pyjamas hela natten.. den måste ha fallit av! O_o

#6 - Sigrid

Hm, kollade på lindex shop online igen och såg att det nu var grönt-blått-grått på pojkar och rosa-rött på flickor, övervägande iallafall. Sist jag tittade hade nog inte sommarkollektionen kommit ut, synd att de ändrar något bra. De har väl fått skäll från så många förvirrade människor som inte fattar om de verkligen är på "pojkavdelningen"... Suck!

#7 - Sofia

1-0 till din sambo.

Jag älskar också must, så jag förstår honom.



Kram Sofia

#8 - Anna

Vissa delikatesser kan man inte få nog av! :-)