bambi

Se opp!
Ja, Big Comedy har verkligen en hit! Sambon tyckte att David Batra var roligast medans jag tyckte att Johan Glans var bäst (så klart.. men det visste jag ju redan innan, att han skulle vara bäst!).

Jag blev lite förvånad att Lenny Norman var så rolig! Petra Mede var tråkigast, hon gnällde bara över hur hon hade fått så mycket kritik när hon var programledare för Melodifestivalen och så snackar hon ju så himla fort!

Henrik Schyffert var rolig... mycket sexskämt. Johan Rheborg var inte lika rolig.. för mycket bajsskämt. Peter Wahlbeck var också en favorit. Han skämtade mycket om danskar... och det går alltid hem hos mig. Att härma danska får mig alltid att skratta. Men så berättade han också om hur i Stockholm så finns en massa skyltar om "Varning för ficktjuvar! Lämna inte ditt bagage obevakat. -Polismyndigheten i samarbete med länsstyrelsen." medans i Köpenhamn så står det "Se opp!  Tjyven är lös!" ...hihi... lät så kul medans vi svenskar ska vara så ordentliga!
#1 - Carin

Jo, jag har ju sett att det är en hel del på gång, men man är ju tvungen att fråga ändå.. Jag har knasigt nog bara träffat Zack en gång, och då var han ju så liten och pluttig (:

Massor med kramar

#2 - mammagladh

Låter som ett schysst event!



http://mammagladh.blogg.se