Stressad över krypning? Jag? Neee....Idag så jag har haft lite krypträning med plutten. Han har fått öva på att stå på alla fyra med hjälp av mig. Sambon tyckte att jag verkade stressa över att han inte har börjat krypa än?!?! Va? Jag är inte stressad över det! utbrast jag... hur kan han påstå något sånt?

Senare på kvällen på HLR-kursen så hörde jag mig själv ta upp oskyldiga samtalsämnen som:
- Har Arthur börjat krypa än?
- När började Dagny att krypa..?

Man är ju nyfiken... ingen stress här inte....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
✿ Perla ✿
2009-04-20 @ 23:08:35 Blogg: http://perla08.blogg.se/

Var glad så länge han INTE kryper!!! ;) Lugnast så kan jag säga. Min tjej river och kryper överallt, man blir typ gaaaalen ibland!

Ida ♥
2009-04-21 @ 00:08:09 Blogg: http://fixit.blogg.se/

Varför är Du stressad över det? Det är som Perla skriver, bara skönt!Sen så fnissade jag lite åt namnen Arthur och Dagny... Även om det är fina namn så är dom ju väldigt ovanliga.. eller?

Cissi
2009-04-21 @ 06:33:20 Blogg: http://famwinge.blogspot.com

Hannah satte sig upp när hon var fem månader, började krypa vid nio månader. ÅH vad skönt.

Elias började åla sig vid sex månader, och ÅH vad jobbigt. :-)

Linda
2009-04-21 @ 08:08:57

Min son börja krypa först när han var 10 mån.Men jag förstår din stress, jag var likadan själv!

Men sen inser man vad skönt det var när han inte kunde krypa!! =)

Tess trött tokig morsa
2009-04-21 @ 09:11:22 Blogg: http://misstessan82.blogg.se/

min grabb började åla för 10 dagarn sen men bägge tjejerna va de ös på redan vi 6 mån så ja tycker de har varit lite lugnt å skönt

Linda
2009-04-21 @ 09:41:58 Blogg: http://lindaskriver.blogspot.com

Njut av lugnet medan han inte kryper! ;-) William kryper inte heller utan är rätt nöjd med att sitta på rumpan och greja med sina saker. Han blir 8 mån gammal på söndag. Tror att det kommer dröja ett tag till innan han kryper.

Therese - Eira min ögonsten - Tävling & Bloppis!
2009-04-21 @ 17:46:56 Blogg: http://eiraheidemo.blogg.se/

Eira är snart 10 månad (om 6 dagar) och hon kryper INTE. Hon ålar lite smått ibland. Och jag stressar med.. Hon ställer sig inte ens upp för möblerna.. Men om hon är i gåstolen så springer hon fram :)e
2009-04-21 @ 20:58:39

Stressa inte. har hört om bäbisar som slutat försöka när föräldrarna stressar dem och ska "öva". Dessutom kryper ju inte alla barn utan vissa börjar ju gå direkt istället. Vår lille kryper men inte på ett normalt krypsätt, och jag tror inte han kommer börja krypa normalt heller för nu har han börjat dra sej upp och försöka gå, med sin lära-gå-vagn så kan han gå själv och han älskar det. Han är 7,5 månader. Däremot "pratar" han inte. Barn lär sej olika saker olika fort. Har även hört (och det stämmer bland mina kompisar) att "tyngre barn" ofta är mindre rörliga än "lättare barn" och att lättare barn alltså lär sej krypa och gå betydligt tidgare. Sen vet jag inte om det är en slump att det stämmer för de i min mammagrupp eller om det ligger någon sanning i det.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet