bambi

Tack för alla smakråd



Tack för alla smakråd angående sambons 30-årsfest som är på lördag! Jag ska ha på mig min Shottis & Kobe dress, det är i allafall klart. Sen så fick dom svarta kilklackarna 13 röster (tvåa blev ballerinorna med 5 röster) så det verkar som att det blir dom...

Men sen blev det lite svårare eftersom naturfärgade strumpbyxor fick 6 röster och svarta fick 5... ganska så lika. Jag lutar nog ändå mot naturfärgade. Någon föreslog även lila strumpbyxor?

  

Sen så var det några som tyckte att koftan blev lite för mycket och föreslog en svart kofta till istället. Jag har egentligen bara en svart kofta (tror jag) och det är den jag har på mig idag (se inlägget innan). Den känns inte så party och det känns inte alls som att den passar ihop med klänningen... så det lutar nog ändå åt den lila Diary cardigan. Men eftersom vi kommer att vara inomhus så kommer den kanske inte behövas så mycket... men bra att ha med sig ifall man blir frusen.
#1 - litentanta

Här måste jag kika in igen, intressant kombination med psykologi och engelska ja, men en bra sådan, och kläder ja, det verkar du bevisligen ha klart bättre koll på än vad jag har ;-)



Angående avsaknad av midja, har ett hett stalltips, "bli" laktosintolerant.. (skojar bara) men till saken hör att jag rasade 16 kg tämligen snabbt, sen november... "bara" genom ett maghaveri, dock inte det allra bästa, bekvämaste och fräschaste sättet att krympa... Men, midjan kom tillbaka, alltid nåt gott med det onda, eller nåt!



Återkommer annan gång, nu väntar ett varmt bad då jag ju faktiskt inte har nån varm o gosig lusekofta att krypa ner i... :-(



#2 - Tess trött tokig morsa

en svart bolero till så klänningen kommer fram :)

#3 - Anonym

I så fall röstar jag på svarta. Bara tanter har naturfärgade. Lycka till med valet i vilket fall!

#4 - Anonym

Men det hade ju faktiskt passat med tights till? Det hade i alla fall jag på en fest i helgen.



Lycka till!

#5 - johanna

jag är nog tant då för jag håller å naturfärgade/solbruna ...och helst ingen kofta håll dig varm genom att dansa mkt;.)

#6 - Therese - Eira min ögonsten - Tävling & Bloppis!

lila strumpbyxor kan bli läckert :)

#7 - Anonym

Inte naturfärgade - det är pensionärsvarning på det!!! Lila låter läcker annars svarta.

Eftersom det ska bli sommar i helgen så skippar du koftan så att klänningen kommer helt till sin rätt!!

Hoppas att ni får en härlig helg!

/Jenny