bambi

Jag ska bli rik!

Det ringde en kille från Trygg Hansa igår, vi har dom flesta av våra försäkringar hos dom och då är dom skrivna på sambon. Sambon var inte hemma så Trygg Hansa-killen frågade om han skulle ringa tillbaka senare eller om han kunde prata om våra försäkringar med mig? Man tänker ju direkt "jaha... tror han att sambon är mannen i huset och därför ska ta alla beslut?"... men så är det förstås inte (hoppas jag) och om det hade varit tvärtom så hade han väl frågat sambon likadant (hoppas jag).

Men sambon har ingen olyckfalls och livförsäkring så vi har pratat om att det skulle vara bra om han skaffade en. Så jag skaffade en åt sambon igår kväll över telefonen. Trygg Hansa-killen sa att försäkringen började gälla direkt... så nu är min framtid tryggad i fall sambon skulle råka drunkna i badkaret eller råkar ut för en olycka i köket...som att få en kniv i ryggen eller nåt   ;)
#1 - Lajnia ♥ kultur

...eller råka ta en bit av den delikata svampstuvningen han blir serverad...? ;)

#2 - Tess trött tokig morsa

hehe...

låter ju betryggande :)

#3 - Helena

hehe, anar att en plan börjar ta form :-P

#4 - Elina

haha men vad härligt.. vilka planer du sitter och drar på ;)



men fick du teckna till han utan hans medgivande och utan en ansökan? låter konstigt i mina öron som är försäkringshandläggare.. haha men hojta till, jag tar samma försäkring på mig själv ;)

#5 - Elina

Jag har aldrig hört talas om det.. Vi hos oss kräver både ansökan med datering och underskrift och hälsodeklaration :) Men då har de väl andra regler :) Härligt vad mycket lättare mitt jobb skulle vara om vi också hade så :)



va glad, att gå igenom riskbedömning kan ta tid.. Nu slipper ni ju det! Kram