bambi

Varför ska man krypa när man kan rulla?
Jag ger snart upp! Zack kommer aldrig att lära sig att krypa. Hur mycket jag än lockar och hur många gånger jag än säger "Ska du krypa till mamma?" så händer inget... förutom att han rullar fram!

Ja, han har kommit på att det går utmärkt att ta sig dit man vill genom att rulla och rulla och rulla. Så nu tror jag att han kommer att strunta i att lära sig att krypa. Varför ska han göra det? När han kan rulla...?

#1 - Jenny

Hahaha åhh va söt han är :) Önskar er en super fin dag, kram Jenny

#2 - Kikki

Jag såg det, spännande :)

Jag förvarar mina puréer i burkar som jag köpt på Babyproffsen, eftersom vi inte har några barnmatsburkar så har det blivit så, vissa saker fryser jag in i iskuber och häller över i en fryspåse när dem är genomfrusen.

Men det går nog utmärkt i barnmatsburkar skulle jag tro, testa :) Annars kostar burkarna som jag brukar köpa 29 kr tror jag för 3 st.

Lycka till! :)

#3 - Agnieszka

Sötunge då, jodå snart kommer han fatta att man kan krypa... då jäklar!

kramar

#4 - Noretstar

Jodå, han kommer nog att krypa, ska du se :) Det tar olika långt tid för barn att lära sig.

#5 - Jempajenny

Han kommer säkert att krypa iväg snart. Var glad så länge han är nöjd med rullandet. Vi hade flera veckors frustration då Agnes bara stod i krypställning (natt som dag) innan hon väl tog sig iväg. Men nu är hon gladare igen!

#6 - e

Du ska se att krypandet kommer. Men barn har ju väldigt olika krypstilar. Vår lille har ju krypit i ett par månader (han är sju månader precis), men han har ingen vidare teknik, men fort går det! :) Han har även börjat resa sej upp till stående med hjälp av t ex kökslådornas handtag som han liksom klättrar uppför. Däremot vägrar han att sitta. Efter 30 vingliga sekunder tröttnar han och vill stå och skjuter ifrån med benen så han ramlar baklänges. Fattar inte hur han någonsin ska kunna sitta någon längre stund ... men det kommer väl.

Man ska väl inte jämföra så mycket med andra, det kommer ju när det kommer, men samtidigt är det svårt att låta bli att jämföra också. Fånigt nog.

#7 - Oddanncha

En del barn kryper inte heller - en del har lite andra sätt att ta sig fram på! Det finns massor av olika sätt: hasa, rulla eller sitta på rumpan och liksom använda benen och dra sig framåt. Det är nog bara fantasin som sätter gränser! Så jag tycker inte att du ska fundera så mycket på det - låt honom prova sig fram, precis som han gör nu. Min pojke (som snart är 7 år - oj vad tiden går!) kröp nästan överhuvudtaget inte - han drog sig uppåt istället och började gå ganska snabbt (han var 10 månader då!).



:-)

#8 - Linda Andersson

Min Theo kröp inte förrens han var 8 månader, innan dess vägrade han att ens försöka ta sig fram. Så det kommer nog för Zack med, man måste ha lite tålamod ;-)

#9 - Therese - Eira min ögonsten

Eira är 9 månader nu och hon varken kryper eller rullar.. Eller ja, ett varv rullar hon då och då.. Men hon drar sig fram med händerna.