bambi

Vecka 16 - #390A 4 continent x-stitch dress



Denna veckas "Veckans Odd Molly" är klassikern 4 continent x-stitch dress. En jättefin och välarbetad tunika med mycket fina detaljer som knytband i ryggen, broderier och mollymynt vid ärmsluten. I 100% bomull. Många känner igen denna som en typisk "Odd Molly tunika", kanske för att den har funnits med i flera kollektioner och är lite speciell.

     

Vårens färger är: lite lilac, pink, chalk, rose och purple.

Jag har ägt en purple men tyvärr så tyckte jag inte att den passade mig så bra. Den var för tajt över bysten så jag var tvungen att sälja den. Känns jättetråkigt eftersom jag tycker att 4 continent x-stitch dressen är så fina! Skulle så gärna kunna ha en sån!


Min fina 4 continent x-stitch som jag var tvungen att sälja


Har du en 4 continent x-stitch dress? Vad tycker du om den? Passformen? Kvalitén? När använder du den (vardag eller fest)? Är det någon av vårens 4 continent x-stitch dressar som du drömmer om?
#1 - Katinka

Jag har faktiskt ingen sådan. Av någon anledning tycker jag att den är ett typiskt signaturplagg för Odd Molly och jag vet inte varför, men just det plagget har jag aldrig velat ha. Fast den är ju fin!

#2 - Li

Jag har haft en, men den satt inte bra på mig:( . Bandet runt satt liksom så högt upp och inte vid midjan, och det tryckte in brösten samt gjorde att under delen stod ut vid magen och jag såg gravid ut. Jag önskar jag hade sett fin ut i den, men . .

#3 - Bina

-tycker om-



Jag har en marinblå och till den #382B chalk underkjol, tillsammans blir det en fin klänning. Jag har den i min vanliga storlek och den sitter toppen trots att jag är storbystad.



Använder de flesta av mina plagg vid alla tillfällen utom just den här kombon, det är "finplagg". Är sugen på att köpa en #746 powder underkjol att variera med.

#4 - Martina

En sån skulle jag verkligen vilja ha! Drömt länge om en sådan, men ännu inte fått tag i någon med rätt färger..

Tyvärr är inte någon av vårens färgkombinationer något för mig heller, varken blått eller rosa funkar... :/

Men jag hoppas de återkommer ett tag till, med nya härliga kombinationer som passar mig! :D

#5 - Charlotte

Jag har två st, inte någon av dom nyaste.. Jag tycker verkligen om mina..

Har mina mest till fint, med någon mollykofta till..

Kan nog hålla med om att den trycker något över bysten.. 390A vit med grått band/broderi

Vitgul (ej något nummer) med grått band, från "burn baby burn" kollektionen..

Skulle gärna vilja ha den ljusrosa i årets kollektion...