bambi

Vecka 18 - #214-216 Pointelles


Pointellesen (linnen, toppar och trosor) skulle jag säga är basen i Odd Mollys kollektioner. Dom finns alltid där och man ser kollektionens logo klart och tydligt. Färgerna brukar variera en del från kollektion till kollektion. I vårkollektionen finns alla Pointellesen i färgerna: pink, white, grey, mid blue och lite turquoise.

Jag tycker att det är kul att köpa nån pointelle från varje kollektion så att man har lite olika logon på dom. Det är ju extremt användbara basplagg. På somrarna använder jag mina linnen mycket som dom är, annars under en kofta. Topparna används mest under koftor när det är lite kyligare.




Pointellesen är i 100% bomull och har fått lite konkurrens av Cupcakesen som kom nu i vårkollektionen 2009. Pointellesen har söta naturfärgade virkade kanter.

Vilka fördrar ni Pointelle-plaggen eller Cupcake-plaggen? Vad tycker ni om Odd Mollys Pointelles? Hur använder ni era? Har ni någon favorit?
#1 - Miss B

Pointelles är ok, men jag gillar ännu bättre deras helt raka rundhalsade t-shirts med långa och kortärm, fanns i svart , vitt och rosa denna säsong. De med kort ärm har ett litet snöre i halsringningen. Jag rekommenderar verkligen dessa som bas. I modellen och passformen är de som de ursprungliga odd molly t-shirtsen, ni vet de som kom i de första kollektionerna då de nästan bara gjorde t-shirts, trosor och hoodies med fina mönster och färger. Längtar tillbaka till den tiden. Molly var faktisk ännu bättre då. Pointelle har jag haft en vit, den gick det hål i jätte snabbt.

#2 - Bina

Jag har bara en pointelle.. den är jätteskön men jag hade önskat att det vore lite elastane i den så den inte tappar formen efter 10 minuter. Uddkanten är söt.



Hur upplever du spetsen i Cupcaken? Hållbar?

#3 - Helene

Tycker att baskläderna dels verkar tappa formen lätt och sedan att dom är korta, lite visa magen-risk?



Jag har ett linne som jag trivs mycket bra med, men i övrigt har jag mest koftor, kjolar och klänningar i den ordningen :-)

#4 - Katinka

Åhh, jag har både linnen och toppar i denna modellen och tycker faktiskt att de är jättefina och bra kvalité. Har inte upplevt att mina tappar formen direkt.

Har toppen i vitt och grönt och linnena har jag i vitt, almost black, grönt, brunt, grått och mörkblått.



Jag är en linnetjej definitivt och använder alltid mycket linnen och Odd Mollys är så underbart fina.

#5 - Katinka

Glömde dock säga att Cupcaken är underbar och måste jag välja tar jag nog den serien trots allt. Det är kul med Odd Mollys logga på kläderna, men ibland kan det bli lite för mycket och jag föredrar faktiskt de plagg där den inte sticker ut alltför mycket.

#6 - Helene

Ok jag ska testa fler pointelle-plagg och definitivt cupcakesen :-)

#7 - Anonym

Jag har också en vit pointelle och jag håller med Bina att de tappar formen diket lite synd för det är ett mycket behagligt plagg. Skulle vilja ha tag på en Cupcake tunika, ser så himla fina ut med spetsen. Men tyvärr bara Ajabaja som fick in de här tunikerna och de tog slut fort.