bambi

Vem skulle du vara i Robinson?

Ikväll röstades "Valpen" ut. Det var inte direkt någon överraskning.

Jag skulle aldrig söka till Robinson för om jag gjorde det så skulle jag nog få smeknamnet "Gnällis" eller "Bebisen". För jag skulle nog gnälla mest hela tiden och sova och lata mig. Jag skulle gnälla över sand i trosorna eller om jag var i träsket att det var lera i mitt palmhjärta (om jag nu skulle äta palmhjärta.. jag som är så kräsen med maten..).

Jag blir på extremt dåligt humör när jag inte äter. En gång när jag inte hade ätit på ett tag så gjorde sambon iordning en macka åt mig och sa sen att jag blev en helt annan människa när jag hade ätit den... tänk er då om jag skulle inte äta ordentligt på flera veckor. Alla skulle hata mig.

Det är en sak att gå på Cambridge-kuren i 2 veckor för då kommer man in i "ketos", Men att äta lite halvdant.. det skulle jag aldrig klara av.

Jag tror att jag hejjar på Anna i Robinson 2009. Hon har ju kommenterat på min blogg  ;) ..men sen så verkar hon vettig också...


Skulle ni kunna tänka er att söka till Robinson? Vilken roll skulle ni få på ön tror ni? Vem hejar ni på i Robinson 2009?

#1 - Sofia

Hahaha mig skulle dom nog röstat ut först!

Jag HATAR småkryp, och smuts.

Och tänk att det inte finns varken dusch eller toa.

Nej fy sjutton!

#2 - Cissi

Jag tittar inte på Robinson, men vill tacka för kommentaren i min blogg. :-) Hannah älskar sitt Pippi-tält och leker väldigt mycket i det, både själv och med kompisar. Nu har det ju till och med blivit hennes säng, så du förstår nog. Vill dock bara säga att du får hemskt gärna köpa ett Pippi-tält till Zack, men jag tipsar gärna också om ett iglo-tält de har på IKEA för 49 kr...

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20072454

#3 - Johanna

Jag skulle aldrig ställa upp i Robinson, skulle fått för mycket hemlängtan. Dessutom om man nu kan hamna i träsket, ALDRIG ALDRIG ALDRIG :-)



Jag hejar på Angela.... Gillar henne, hon är cool tycker jag. Gillar Anna oxå, även Erik Billing, rak och ärlig kille *haha*

#4 - J

åh, vad heter anna på sin blogg? :D

jag hejar på Jarmo, Lukas och Angela

kram

#5 - Lajnia ♥ kultur

Jag skulle inte söka till Robinson, speciellt inte nu när man hamnar i ett träsk istället för på en paradisstrand... :) Dessutom skulle jag genast anta "chefsrollen" och delegera uppgifter och ha idéer och strategier för hur allt ska göras. Alla skulle bli griniga, beskylla mig för att vara diktator och skicka hem mig i första bästa örådsruna. Jag har inte kollat på Robinson 2009 med ögon och hjärta, så jag vet inte vem jag skulle heja på riktigt... Det är väl enklast att heja på den som vinner? :)

#6 - Tess trött tokig morsa

oh... ja skulle nog va någon bossig typ...

jag är en "ledare" jag vill gärna ha koll på alla se till att alla mår bra m.m