Zack är rädd för...


Therese undrade om inte Zack var rädd för dammsugaren och det är han faktiskt inte! Jag kunde till och med dammsuga bredvid hans säng när han sov när han var mindre... nu är han lite mer lättväckt (tyvärr) men jag skulle nog kunna dammsuga i något annat rum medans han sov..

Men det han verkligen är rädd för är:

Persienner: är nog hans största skräck. Jag drog ner persienner en gång ganska snabbt och då skrek han och började störtgråta. Så vi får tänka på att dra ner persiennerna sakta, då är det inga problem. Jag tror att det är ljudet som han tycker är läskigt.. och kanske att det dessutom blir mörkt samtidigt?

Borrning: Eftersom vi flyttade för ett par månader sen så behöver vi borra en del. Zack blev jätteledsen när vi borrade i väggarna så en av oss fick alltid gå ut på en kort promenad med honom medans den andra var hemma och borrade. Och det känns ganska förståeligt att Zack är rädd för det höga ljudet.

Hårfönen: Fast den är han inte lika rädd för nu. Men förut så började han gråta när jag fönade håret och han var i närheten. Så jag kunde inte föna håret när jag var ensam hemma med honom och han var vaken! Men nu går det bättre om jag tittar på honom och pratar och ser glad ut... då är det okej att jag fönar håret  :)


Vad är era bebisar/barn rädda för?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Therese - Eira min ögonsten - Tävling & Bloppis!
2009-04-19 @ 14:54:19 Blogg: http://eiraheidemo.blogg.se/

Eira är inte rädd för nått.. Iaf inte som jag kan komma på nu :)Hon älskar damsugaren, borren (borrade nyss, vi har ju också flyttat) hårfönen är en stor favorit med :D

Ida ♥
2009-04-19 @ 15:05:19 Blogg: http://fixit.blogg.se/

inget!

Fina Matildas mamma
2009-04-19 @ 15:06:30 Blogg: http://www.finamatilda.blogspot.com

Kan inte komma på något specillt just nu, kanske nyttig riktig mat då, hon gillar inte att äta:-)

maria
2009-04-19 @ 17:37:31 Blogg: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/

Malva blir rädd när hon ser sej själv i spegeln :)

Erica
2009-04-19 @ 18:06:34

Trevlig blogg! o du har jättesöt bebis.

MINI- FUCK YOU RIGHT BACK
2009-04-19 @ 18:52:13 Blogg: http://minibell.blogg.se/

Fin blogg!/minibell

Jempajenny
2009-04-19 @ 20:57:04 Blogg: http://jempajenny.bloggagratis.se

Det enda som Agnes någonsin blivit rädd för är, märkligt nog, flaskborsten. Men det gick snabbt över.Och jo, hon var lite rädd de första gångerna vi var och badade i badhuset också, men inte för vattnet utan för själva miljön.Dammsugaren ÄLSKAR hon. Den både låter kul, funkar att ställa sig mot och blåser luft.

Rövarmamman
2009-04-19 @ 21:06:19 Blogg: http://roxenmo.se

Min bebis är också rädd för hårfönen!:)

Mammamucklan
2009-04-19 @ 21:18:59 Blogg: http://mammamucklan.blogspot.com

Min yngsta (som är jämnårig med din son) blir lite rädd när storebror skriker högt ibland.När stora sonen var liten blev han rädd för ljudet som blir när man häller pasta i kastrullen.

Lena
2009-04-20 @ 14:31:07 Blogg: http://chokladmamman.blogg.se/

Alfons är rädd för dammsugaren och höga plötsliga ljud. Dammsugaren brydde han sig inte ett dugg om när han var mindre men blir rädd för den nu.Vi får ofta visa och förklara var ljuden kommer ifrån och att de inte är farliga. Och då funkar det för det mesta. (men inte dammsugaren)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet