bambi

Är det värt det?

Varken jag eller sambon tycker om att städa här hemma... tänk va skönt det skulle vara att ha någon som kommer en gång i veckan och städar i tre timmar! Men nästan 3000 kronor i månaden, är det verkligen värt det? Jag har börjat tänka i termer av Mollysar... är det värt en fin Odd Molly klänning i månaden..? ;)
#1 - Mia

Städa är allt annat än roligt men jag tror nog aldrig jag skulle betala för det till någon annan - inte regelbundet i alla fall utan i så fall vid enstaka tillfälle (läs: flyttstädning skrattar)! Nu har jag beställt en Molly, en Light Cotton Emb i färgen dark blue. Jag hoppas att den passar, var osäker på storleken :)

#2 - Linda

Visst är det trist att städa, men att lägga så pass stor summa på att nån annan gör det åt en skulle jag inte göra. Däremot en flyttstädning betalade jag för sist vi flyttade (var gravid då och orkade inte ta tag i det själv) och det kan jag absolut tänka mig att göra nästa gång vi flyttar också.

#3 - A.Nilsson

Ja..du - det är frågen..? När vi bodde i sverige, ville jag heller inte betala så mycke, men just nu bor vi i Kina, och då får vi 20 timmars städning + barnpasning för ca. 250 sek. i veckan - se det är prisvärd och värd varenda krona.. :-) Får se hur det blir när vi flyttar hem igen !

#4 - Lisa med Stella by stardust

Lätt!

Fast... vi har något billigare städning - det där måste vara något av de dyraste bolagen? Och så nöjer vi oss med varannan vecka. En dammsugning och lite toastäd "orkar" vi med varannan vecka.

#5 - Elin - Ett hus till oss

Det hade varit underbart! frågan är som sagt om det är värt det, jag tycker nog att 3000 är lite för mycket. Kanske 1500 ;)

#6 - Bella

Finns ju grannar.se kolla där :)