bambi

Besök från förskolan

Nu har vi haft besök här hemma från Zacks förskola. En ur personalen samt Zacks fadder kom hit och hälsa på. Först var Zack väldigt blyg och gömde ansiktet, men han blev snabbt oblyg och räckte böcker till hon ur personalen så att hon skulle läsa för honom.

Det känns lite nervös att han ska börja inskolningen redan på tisdag! Men det kommer nog gå bra, han kommer inte gå så många timmar i början. Sambon börjar inte sitt jobb förrän den 30 september så han kommer kunna hämta/lämna så att Zack inte behöver vara där så länge i början.
#1 - Fru Evelina

hihi lilla stora killen =)!ja oftast är det ju bra att ha världens snällaste man, men i såna situationer VILL man ju att han ska ryta till så man själv slipper haha!kram

#2 - Anonym

Det kommer att gå bra, det brukar alltid bli bra. Men tänk på att Zack kanske kommer att älska dagis och då kommer han att missa väldigt mycket om han hämtas väldigt tidigt varje dag...men det beror ju på vad dagiset har för verksamhet. Vårt dagis önskar att man inte lämnar efter 9.00 eller hämtar innan 14.30 ca för då pågår oftast verksamhet. Självklart får man hämta tidigare!

#3 - Anonym

ja, det var ju jag som skrev förra kommentaren, glömde skriva i det!