bambi

Dagens fråga

Igår kväll tog jag och rensade ur garderoben, slängde 4-5 plagg som aldrig används och tog ur några som nog kommer att säljas på Tradera. Jag tog även och sorterade mina kläder efter färg. Jag hade så i min förra garderob (innan vi flyttade alltså) och tycker att det är ett bra sätt att sortera sina kläder.

Annars blir det lätt att man bara bär svarta kläder, men om jag plockar fram en svart top så försöker jag då ta fram en färggladare kofta, t.ex. Eller om man ska ha nåt blått på sig så kan man välja från dom röda eller lila kläderna, som matchar blått fint.

Jag får då och då en tanke att jag ska sortera garderoben så att jag hänger in nytvättade kläder på höger sida och att på morgonen så får jag bara ta kläder från vänster sida, på så vis "roterar" man garderoben och alla kläder blir nån gång använda. Men jag vet inte om jag skulle klara av att ha på mig kläder bara för att jag var tvungen eftersom det var deras tur...

Hur sorterar ni er garderob? Eller har ni ingen sortering?
#1 - Sofie

Jag har lite konstig ordning...Alla mollysar hänger tillsammans, resten är sorterat efter kategori t.ex. koftor, tunikor, klänningar osv...Funkar bra :-)

#2 - minmolly

Jag har mina Mollysar seperata från andra kläder. Egentligen i väntan på en ny garderob. Där hänger (från höger) koftor och jackor, långärmade, kortärmade, linnen och sist klänningar. Molly trosor och accesoarer ligger i samma låda som andra liknande plagg.

Behöver oxå en rensning i garderoben.

#3 - Katinka

Jag har tre olika garderober som inte är så stora tyvärr. I den ena har jag mest linnen, koftor och underkläder. Sådant som kan vikas. I den andra har jag blusar och toppar och byxor och i den tredje underklänningar, underlinnen, underkjolar, tunikor, kjolar och klänningar. Jag sortarar däremot inte ut Odd Molly från mina andra kläder utan allt hänger tillsammans i olika färger. Så min sortering gäller typ av plagg istället.

#4 - Sara Mia

Jag har mina OM-kläder för sig, men även de hänger i färgordning.

#5 - Natascha

Har ingen direkt sortering. Mollysarna hänger tillsammans med annat. Mitt stora problem är platsbrist. Garderoben är inte så stor så jag får nästan pressa in mina kläder. Lite tråkigt, är rädd att mina mollysar ska bli skrynkliga och tråkiga. Det idealiska hade varit att ha en garderob endast för OM.

#6 - Bina - everydaymolly

Jag har sortering och precis som dig - i färg.. men det är blandat med andra kläder. Jag önskar mig en walkincloset när jag blir stor.. där jag kan gå runt och bara låta ögonen svepa på de vackra kläderna..

#7 - Alexandra

Jag sorterar efter passande, vet vill säga plagg som jag kan ha tillsammans, färgmässigt och stilmässigt.

Smaken är som baken givetvis, men jag skulle aldrig säga att blått passar till lila eller rött ;).. För mig blått matchar fint med vitt eller ljusgrått, och lila passar mest till rosa, vit och grått. Svart existerar inte för mig, bara i dräkt eller finbyxor till fester på jobbet...;) Smaken som baken, jag vet...

#8 - NIna

Färgordning.

Men du det där var ganska smart att man alltid ska ta från en sida. MÅste lura på den...