bambi

Dagens outfit
Jag har på mig samma outfit som igår, men ni fick aldrig se den igår... så ni får se den idag:


Jag fick faktiskt flera komplimanger igår av elever för mina skor. Jag är glad att jag vågade köpa dom i rött, det är kul med lite färg på fötterna också! Och visst matchar dom fint till min röda Temptation tank? Den är så lång så jag tycker att det funkar med leggings till den.
#1 - Sara Mia

Det är så "piggt" med klarrött. Vad kul att få komplimanger av ungdomar. Det känns liksom lite extra kul tycker jag. Själv har jag tonårs-söner, men deras tjejkompisar brukar ibland fälla kommentarer som: Vilka fina kläder du har. Jag önskar att min mamma också hade såna kläder. Då blir man liksom lite stolt.

#2 - Evalena

Verkligen snyggt! Jag köpte ett par röda ballerina i våras o man kan faktiskt ha rött på fötterna till det mesta. Det livar verkligen upp! Jättefin outfit i helhet också! Linnet ser verkligen ut mer som en tunika i längden.

#3 - everydaymolly by Bina - en molly varje dag!

Snyggt snyggt!



#4 - Anita

Hei.



Så fint å lese at det går så bra med lilleprinsen på førskolen! Det er alltid litt rart for oss foreldre når barna våre tar nye skritt ut i verden...Førskolestart, skolestart osv. Jeg venner meg aldri til det, men det går alltid bra. ;)



Kjempfin outfit!!! Ms like!!!



Neste helg skal jeg "raide" Stockholm. Gleder meg VELDIG!!! Skal ta en tur langs din Odd Molly promenad. Å som jeg gleder meg!!! Håper jeg finner noen godbiter.. Det gjør jeg nok garantert ;)



Ha en fin helg



Anite