bambi

Dominerande färger i garderoben
Jag läste en artikel i tidningen att man är mycket mer nöjd med ett shoppingfynd om det matchar med det man har i garderoben. Och jag kan bara hålla med, hur roligt är det med ett nytt plagg och så har man inget att ha till det?

Jag har precis uppdaterat min lista på mina mollysar. Jag har sålt av 4 stycken på Tradera och nya är på ingång.

Just nu verkar min garderob domineras av färgerna blått - lila - rött   (fast alla röda plagg håller på och fasas ut och byts ut mot mer grått... jag har fått för mig att rött är för "jul-igt" och har tröttnat lite på färgen.)

Vilken/vilka färger dominerar din höstgarderob?
#1 - Therese - Eira min ögonsten

Brunt, svart och grått tråkigt nog ;)

#2 - Josefine

Blått, brunt och rosa!

#3 - Nena

Royal är nya favoritfärgen, och puder - annars har jag mycket i färgskalan lila-vinröd-rosa-blå. Fasr idag köpte jag faktiskt en grå Molly, mycket ovanligt för mig. Hoppas den kommer att komma överens med mina övriga plagg

#4 - exklusivvardag

Har nog mestadels svart och beige... ja rött också faktiskt. Men det är härligt när man kan bryta in med en "ny färg"...

#5 - Ina

Jag gillar ju rosa, sommar som vinter men jag har nog alla färger egentligen utom grönt och gult. Är inte så förtjust i helblått heller men blåmönstrat går bra ibland. Gillar färger och mönster, vill inte ha för anonyma kläder utan de ska vara kul och synas. Svart använder jag sällan och matchar nästa aldrig svart med färg, inte så snyggt tycker jag. Det är snyggare att matcha färg med färg och svart med svart eller gråskala.

#6 - Fia

Blått, rosa, svart, brunt. Lite i cherry och vitt.

Gillar de flesta färger men när hösten kommer och det blir mörkare blir jag tyvärr det också: då är det svart, brunt och ev. vitt. Försöker piffa upp det med lite andra färger i scarfs och liknande.

Vad jag alltid faller för: rosa och blått och vitt...men jag har kommit på att det är roligare att ha en tröja som passar till mycket men ändå har en färg!! Gråa kläder är snyggt men jag blir som en liten mus, kan inte ha grått. Har samma problem med powder och beige...Då försvinner jag fullkomligt..

#7 - Katinka

Jag älskar jordnära färger såsom brunt, beige, powder, grått, vitt och grönt. Blått är också vackert tycker jag.

#8 - Mollie

Mina favoriter är; rosa, brunt,svart och grått