bambi

Fitts & Company
Som ni kanske har sett så är Veckans Odd Molly sponsrad av den amerikanska webbutiken Fitts & Company. Amy som driver webbutiken har sålt Odd Molly sen märket kom till USA 2007. Hon är väldigt trevlig och tar verkligen hand om sina kunder!! Stamkunder får t.ex. förtur på kollektionerna och rabatter.

När jag hämtade ut mitt paket så fick jag betala 150 kr i tullavgift, vilket jag tycker inte är så farligt. Frakten ligger oftast på $9-$14. Om man är hardcore Odd Molly-fan så brukar man vara villig att betala lite extra för ett plagg man drömmer om, men Amy har också en hel del fina saker från vår- och sommarkollektionen på rea nu! Så man kan även göra riktigt fina fynd!
#1 - Mollie

Kan bara instämma. Amy är kanon, har handlat av henne sedan -07. Bra service. Och trevliga priser när dollarn ligger lågt. Kan verkligen rekomendera.

#2 - Bina - everydaymolly

Mycket trevlig tjej Amy! Jag väntar och väntar på mitt paket..

#3 - Evalena

Jag har varit inne o kollat men aldrig slagit till. hittills. nu kanske noworneverkappan kommer beställas därifrån....



#4 - Helene

Jag väntar också. Åå nu måste det komma :-)

#5 - Kattis

Hej,

Får jag fråga er som beställt via USA. Hur funkar det med tull och moms, blir det höga merkostnader?

Tack! Hälsar Kattis

#6 - Anonym

vet någon om det går att köpa en Odd Molly nylon hooded pile parka jacka i rosa!? har verkligen letat överalllt, verkar itne finnas någon stans, snälla jätte tacksam för svar !!