bambi

Gamla kollektioner
Det är så synd att man inte kan se gamla kollektioner på Odd Mollys hemsida! Men tur att man har en blogg så då har man en del bilder kvar i allafall. Som dessa som var mina favoriter hösten 2007 när Living Tenfold kollektionen kom:



Eller från våren 2008 när Amore Spare Integritas kollektionen kom:


Tanken bakom "Veckans Odd Molly" är också att det ska finnas en bildbank med bilder och information om dom olika plaggen. Men också att ni ska kunna diskutera plaggen och att vi kan ge varandra tips på snygga Odd Molly kombinationer. Kika gärna bland gamla "Veckans Odd Molly" också och kommentera om ni vill!
#1 - minmolly

Håller med om att det är tråkigt. Det kan ju inte ta så värst mycket space att ha gamlakollektioner online. Hur kul som helst ju.

#2 - Mollyflickan

Hej,



Tack för den trevliga kommentaren på bloggen! Vad glad jag blev, tack än en gång!



Självklart får du gärna låna bilden!



Önskar dig en trevlig kväll!

Mvh,

Mollyflickan

#3 - exklusivvardag

Älskar gamla kollektioner! Tycker också det är synd att inte de ligger på nätet, men det beror väl på plats brist. Kul att du la upp några praktexempel här :-)

#4 - Anonym

Ja, veckans odd molly är verkligen uppskattat. Har haft stor hjälp av den när jag köpt plagg... Saknar också bilder från gamla kollektioner. Ångrar så att jag inte sparat bilder på de plagg jag äger, hade varit så kul att ha kvar dem.

#5 - Evalena

Åh, som jag letat namn på den där koftan på första bilden högst upp till höger.

JAg har den i bronze o älskar den!

Kolla om du vill. Har den på i senaste inlägget.



www.mollyholic.se