bambi

Höstkollektionens önskelista
Jag fortsätter med lite hösttema, här kommer min önskelista från höstkollektionen:

1.) Bara måste ha en 100 gr. frill l/s top, gärna en i varje färg. Men varför finns den bara i tre färger?!?!


2.) Måste även ha en Angora mix long cardigan, helst två i färgerna dark blue och royal.


3.) Egentligen så blir jag för varm när jag har ullkoftor på mig, men denna klarar jag nog av. En basic v-neck cardigan, i almost black så passar den ju till allt!


4.) En 327:a måste det väl bli, speciellt när den inte finns med i vårens kollektion. Tycker att den i chalk är ljuvlig.


5.) Nån ur check me-serien måste man nog ha, gillade tunikan. Var figursmickrande och skön att ha på sig.


6.) Lux cashmere long och Lux cashmere cardigan kommer nog endast finnas hos mig i mina drömmar... men dom är sååå fina. Speciellt i grått och powder.


7.) Finaste gröna färgen finns på denna ljuvliga A-one silk strap dress, kan inte se mig mätt på den. Tyvärr så har jag redan ganska många klänningar som inte används alltför ofta, så därför prioriteras inte denna.



Kanske även....


En ny mysdress, gillar denna i dark red:
 

Ett par jeans, dock har jag aldrig provat Odd Mollys jeans så vi får se om dom passar min platta rumpa  ;)


Sen blir det nog nån pointelle, spoiler och good vee tee också....
#1 - Anonym

100 gr. frill l/s top blev min favorit efter att du visat den IRL. Jag valde cherry och hoppas att den kommer med posten vilken dag som helst. Vågade inte vänta till OM-butiken den 26/9. Den är säkert slut då om jag skulle chansa. Hur tror du utbudet med velour-kläderna är då. Tar de också fort slut? Eller fyller de på? Jag tänkte att du har säkert "stenkoll" på dessa butiker.

#2 - Sara Mia

Min kommentar ovan

#3 - Ina

Många finisar på din lista, egentligen kan man göra listorna hur långa som helst. Suck varför är man inte rik!!??

#4 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Sara Mia: Stenkoll vet jag inte om jag har... ;) Men jag tror att velourdressarna kommer att finnas kvar ett tag, men kanske nite i ALLA färger... så om det är en speciell färg du vill ha så kanske du borde beställa innan.

#5 - Helene

Testade jeansen häromdagen i Barkarby, där dom kostade 660 kr och fanns i strl 2-3-4 iaf. Satt bra i midjan, men var för små över mina vader.