bambi

Mammig

Zack blir matad av sin farmor (igår, vid Tortunagropen)

Imorgon åker jag iväg på konferens. Vi ska övernatta på en ö utanför Södertälje. Det blir nog trevligt  :)  Men detta blir andra gången som jag är borta från min plutt över natten (första gången var när jag åkte till Göteborg på Mammablogg Galan), känns lite jobbigt... kommer sakna honom massvis.

Zack är också lite extra mammig just nu (från att nyligen ha varit pappig). Imorse t.ex. så tog jag upp honom ur hans säng och satte honom i vår säng hos sambon så att jag skulle kunna gå och kissa och då blev Zack ledsen direkt. Det är ofta så nu, att jag inte får "lämna" honom. Så jag är lite orolig för hur det ska gå när jag är borta över natten.
#1 - modellmini

Men det brukar ju funka lika bra med pappa som mamma :-)



Kram http://modellmini.blogg.se (som bloggar om barnkläder)

#2 - Anonym

Det funkar nog: när man inte finns där så brukar det fungera ändå...men jag förstår din känsla.



Ska själv på konferens tors-fre. Och trots att jag gärna vill ha "barnfri-tid" så avskyr jag att vara borta över natten...blir ju två lååånga dagar jag är borta. Inte så kul att komma hem sent på en fredag heller. För vi ska åka kommunalt...suck, om vi går ihop, annars får man t.o.m. betala resan själv, fast man inte skulle ha behövt köpa t.ex. remsa annars.

#3 - Anneli

Vilken otroligt fin bild på Zack!

#4 - Milla

Vilken söt bild! :)