bambi

Min älskade vinterjacka!

Förra året fanns jackan i chalk och almost black!

Åh, jag längtar lite till vintern faktiskt... så att jag får ta fram min älskade vinterjacka från Odd Molly. Köpte den på Åhlens City förra vintern med en 20%s-rabatt-kupong så fick jag den för bara 1600 kr! Snacka om att jag var NÖJD!

Hihi... jag har faktiskt fått flera mail och meddelanden från läsare som vill köpa den. Men jag släpper tyvärr inte den! Däremot så kommer den igen nu under hösten/vintern, ibland annat färgen powder(!) såg jag på Binas blogg! Så var snabba och knip en för det är den bästa vinterjackan som finns! Varm och gosig! Perfekt också med luva när det regnar/snöar. Figursmickrande med knyt under bysten också! :)

P.S. Dom är rätt så små i storlekarna (som dom flesta av Odd Mollys jackor), jag har storlek 3 på min... istället för min vanliga storlek 2.

#1 - Susanna

Åh så fin! Jag förstår att du längtar efter att få använda den!

#2 - Malin

Jag har en likadan ifrån förra vintern. Vet inte om jag trivs riktigt i den använd ett par gånger. Funderar lite på priset du angett jag betalade 3000 kronor för min ;-( Det var jackorna i nylon som kostade 2000 kronor.

#3 - Evalena

Den var verkligen snygg i vitt/chalk?Med en sån i garderoben är det ok att längta till vintern.

;-)

#4 - Tove

Jag har nylon parka i blått men är sugen på en almost black i år... Din är superfin den med!

#5 - modellmini ♥

God morgon!



Köpte en likadan i almost black i vintras och fick reklamera den efter att ha använt den 2 ggr. Den är ju lite i vintage-stuk och tyget gick upp på ett ställe så att det blev hål trots att jag trodde att tyget skulle ha sett ut så.........den åkte tillbaka bums kan jag lova och jag fick tillbaka varje krona & öre. Så Ni som drömmer om denna jacka...sluta drömma!



Kram modellmini - bloggen om barnmode ♥



#6 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Malin: Ja, men det kanske var 2400 jag betalade för jackan?

#7 - Miss B

Jag har den här i vitt precis som Bambi och är oxå väldigt nöjd med den. Men kommer den verkligen igen i år som exakt samma, skulle gärna ha en i nylon om det är ok kvalitet. Såg inte att den fanns med på deras hemsida nu? När jag köpte min tyckte jag att de i mörkt grått var sämre i utförandet än de vita. Hittade gråa med lösa trådar osv i butiken så jag är inte förvånad över det modellmini skriver. Tråkigt att OM börjat fuska med kvalitet. Har märkt det själv på andra plagg som gått upp i sömmar tappat form osv.

#8 - modellmini ♥

Japp, jackan gick på 3000:- eller 3100:- i vintras.

#9 - Olinda

skaffa dig ett liv och nånting att skriva om :s

#10 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Miss B: Förlåt för mitt sena svar... men jackan i nylon kommer, men vet inte varför den inte finns på hemsidan... bland annat så kommer Country Dreams att sälja den!

#11 - Sara C

Hej



Undrar bara om du vet i vilka färger den kommer att komma i? Vet du någon mer butik som kommer att sälja den jackan. Tyvärr brukar Country Dreams bara ta in storlekarna 1 till 4 och jag behöver en 0.