bambi

Monopolguiden: Götgatan
Stadsdel: Södermalm

Tunnelbanestation: Medborgarplatsen och Skanstull

Känd för: Jag tror att Götgatan är mest känd för Medborgarplatsen. Där det finns bibliotek, simhall, restauranger, saluhall, torghandel och den lilla parken Björns trädgård.

Shopping: När jag går på Götgatan så brukar jag kika in hos ETC inne i Skrapan (eftersom dom säljer Odd Molly) och så gillar jag Ringens centrum som har H&M och MQ. Men allra bäst tycker jag att Götgatan är på barnkläder med lite exklusivare Barnbutiken till Polarn o Pyret. (Och i närheten finns massor med småbutiker som säljer så fina barnkläder t.ex. Uni, Smallkids, Krabat (mest leksaker) och Rackarungar.

Restauranger: Min favvo på Götgatan är nog Pizza Hut, älskar deras pizzor (amerikan som jag är, så är jag ju uppväxt med såna pizzor).

Fik: Muffinsfabriken är ett måste att besöka! Världens godaste muffins!
#1 - Therese - Eira min ögonsten

Visst använde du någon sida på inernet för att redigera dina bilder? nån sån där gratis sida?

#2 - Johanna

Haha. Fick nått medel som jag sprayade på och sen va det bara att torka av så försvann det. Har inte stått och skurat, då hade jag skitit i det. =p

#3 - Ina

Alltid kul med tips, som turist går man gärna på de vanligaste platserna och de största kedjorna. Jag är barnsligt förtjust i muffinsarna i Gallerian men min bror som bor i S-holm menar att det finns mycket mer att hämta i staden är just dessa bakverk... Kommer följa hans råd och testa något annat nu när vi ska upp men några muffins från Gallerian ska följa med hem det har vi redan bestämt.:-)

#4 - Therese - Eira min ögonsten

Tack för svaret! :)



Leta upp en butik snabbt! Dom är superhärliga!