bambi

Mums!

Min söta plutt som snart är ett år!

 

Ikväll fick Zack ännu en hemmagjord måltid, det blev spaghetti och köttfärssås. Det var mycket populärt! Vi har egentligen bara varit för lata för att ge honom "vanlig mat", det är ju så smidigt och enkelt att köpa en burk. Men det är bra att han vänjer sig tills han ska börja äta på förskolan.

Imorgon så ska vi iväg på "fikafest" hos en vän som nyligen fyllde år. Det ska bli trevligt! Sen händer det en massa massa grejer inom närmasta framtiden, en del överraskningar men också t.ex. en Odd Molly träff som går av stapeln i slutet av september. Åh, det är så mycket jag längtar till och ser fram emot!  :)

#1 - Ina

Jag vet hur det är, det är bekvämt med burkmaten men vi har också tagit oss i kragen och ger nu Love mest hemlagat som resten av familjen äter.

Ja visst längtar man nu till Mollyträffen, min bror bor ju i S-holm så de ska vi bo hos när vi åker upp. Ska bli så roligt att träffa de också, det är nästan två år sedan vi var uppe sist så det är verkligen på iden igen...

#2 - En Mölnbobos Liv

Det var ett tag sen jag kikade in här, vad stor Zack har blivit :-)



Tänkte tipsa om att jag har en tävling igång nu där man kan vinna en sparkcykel (eller typ liten träbil) för de mindre barnen...



http://www.annakarlsson.se/blogg/2009/08/29/tavlingutlottning-frogbike-sparkcykel-i-tra-for-de-minsta/

#3 - Zun

Godmorgon!



Ville bara kolla om du har fått mitt mail om plaggen jag vill lägga upp på Molly Mall.



Ha en skön söndag. Här regnar det, men man kan ju mysa på desto mer inomhus då ;-)



Kram Zun

#4 - Gamerguy

haha ett mat monster :)

Ha en trevlig söndag.

#5 - Linda

Va söt han är. :)