bambi

Nu är det höst?

Imorse när sambon öppnade ytterdörren så sa han "Nu är det höst!"

Och visst känns det så. Jag sa att det var höst för ett par dagar sen, tror att det var i torsdagsmorse som det var så kallt som jag tyckte att "nu är det höst". Tycker ni att hösten har kommit?

Men jag gillar hösten väldigt mycket. Jag älskar att tända ljus och dricka en kopp varm te under en mysig filt framför tv:n på kvällarna. För mig så är höst också vackra löv och att alla bra tv-program kommer igång. Det finns en massa bra saker med hösten! :)
#1 - Therese

I lÖVE höst.

Den absolut bästa årstiden, inte lika måsten och krav känns det som. Ser också fram emot alla nya tv-serier och mys under filten plus alla mysiga nya höstkläder.

Nu ligger det bästa framför oss.

#2 - Ina

Jag gillar hösten, tycker den är mysig med hög luft och prassliga färgglada löv. En solig höstdag, finns det något mysigare!? Gillar tiden enda fram till jul, man tänder ljus och förbereder inför den stundande helgen. Januari och februari däremot är jättejobbiga månader trista och grå med långt till sommaren...

Du ser inte ut som en tant ang ditt förra inlägg!!

#3 - Linda

Ja när skolorna börjar och de flestas semestrar har tagit slut känns det lite som höst tycker jag. Har tänt små lampor och ljus här om kvällarna när det börjat bli mörkt allt tidigare. Mysigt! Men nu ska det tydligen bli sommarvarmt i veckan... ca 25 grader och sol på torsdag... om det blir det känns det nog lite som sommar igen! :-)

#4 - Bröllopsbloggen

God morgon, hoppas allt är bra?

sitter här och kör min morgon runda med bloggar.

hehe



har vaknat på toppenhumör och bara önskar dej en kanonhärlig tisdag



kram

#5 - Maria

hej,



jag har kommenterat under ditt inlägg om att teckna med barn. Läs det gärna. Vi har tecknat i vår familj med våran dotter sedan hon var bebis och det har hjälpt hennes språk.



//Maria

#6 - Lady Dahmer - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

åh jag ääääälskar hösten mee! Tända ljus, rökelser, lite benåjerrys i soffan framför en säsong nedladdad favoritserie..... MYS! Och jag älskar mörkret.



åhhhh han är såååå snyggg



drägglar



______________



TÄVLA OM ETT LYXIGT PAKET FRÅN LUSH



Just nu kan du vinna ett lyxigt paket från LUSH på Lady Dahmers blogg. Andrapris delas även ut! Var med och tävla du med!

#7 - Alexandra

Oj, ni får ursäkta, men vilken höst pratar man i augusti? Eller vill ni att det ska bli kallt och mörkt så snabbt som möjligt?

#8 - Bellaaa

Hösten är riktigt vacker i början! :)

Alla färger o så...



O det har blivit lite kyligare o jag har börjat tända ljus på kvällarna men en så anser jag inte att hösten är här o då bor jag ändå rätt högt upp i landet :P