bambi

Odd Mollys modevisning [vår/sommar 2010] - favoriter




Vad tyckte ni?? Några favoriter??
#1 - Bina - everydaymolly

Japp - jag har ett gäng favoriter - har bloggat om dem.. den lila v-necken med fjärilar är ljuvlig!

#2 - Mabimao

Jeankjol, jeansklänning, knitten och v-necken!!!!!

Oooooooooo........vill ha!!!!

#3 - Natascha

Dem stickade plaggen var underbara. Och jag bara älskade jeansklänningen.

#4 - Jolanta

Vad hände med Odd Molly stilen och färgerna?



Jag tänkte nästan de visade höst-kollektionen, så trista brunaktiga och lila färger, för att inte tala om guld och pengar hängandes från vackra Helenas galaklänning! Det påminner om zigenarstilen, vackert på romer, men inte på andra!

Katastrof, som Tony Irving säger, Katastrof!

#5 - Susanna

Jättefina färger, tyvärr gick allt för fort. Min favorit är den fina jeanskjolen!

#6 - Evalena

Lovlier kniten, jeansoverallen! och Karins vackra vackra klänning!

#7 - Ida

färgerna är ju underbara!

#8 - Petra

Härligt med lite bling bling!!!

#9 - Malin -deepFLING

oops, min laptop dog mitt i forra inlagget -forsoker igen:)

Till er som inte riktigt kanner igen Odd Molly i det som dok upp pa visningen, oroa er inte! Det ar sa mycket fint som kommer och i valdig harlig traditionell Odd Molly anda. Bambi har listat nagra godingar ovan, men ar fortfarande lite konfunderad over vilka stilar dom valde for visningen nar det fanns sa mycket annat oerhort fint som inte kom med.

Forutom rott och lila, kommer ocksa rosa/sea foam gront/blatt/. Mycket vitt ocksa saklart. Den morka powder fargen ser man ocksa i valdigt mycket. Trodde den skulle vara svar buren mot var nordiska hudfarg men den funkar jattebra som bas farg!



#10 - Pingla

Åhååååå..... jag var där. Vackert. Men det gick fort, grymt fort. Försökte fota men det ser ut som nån på droger hållit i kameran. Lägger ut i morgon.

#11 - Stargirl

Underbara bilder. Jeanskjolen behöver jag och lovely knit var ju superfin i färgerna. Även den lila koftan med fjärilar var söt.

#12 - Mia

KLÄNNINGEN! Helena Christensens klänning! Å så ljuvlig! Det var äkta kärlek när jag såg den!

#13 - Lisa

Håller med Jolanta, för var har Odd Molly stilen tagit vägen? Vissa grundläggande drag måste man ju hålla fast vid, även om man självklart måste förnya sig. Men de kanske valde att visa upp det som stack ut mest i sin kollektion. Ett strategiskt steg helt enkelt. Saknade också de "vanliga" mannekängerna som man lättare kunde identifiera sig med. De glada, vackra tjejerna med de kvinnliga formerna. Nu kändes det som om man hamnat i samma smått anorektiska fack, som den övriga modebranschen. Så jag måste dessvärre erkänna att jag blev besviken igår kväll. Eller var kanske förväntningarna för stora?

#14 - Jolanta

Tack Malin, du har föst in hoppet i mig ;)!



Han ni sett informationsblad och fina bilder med Helena Christensen på Odd Mollys hemsida?! Där finns det läckerbitar!!!



Där står det också att Odd Molly går ifrån det lantiga och barfota stilen till mer raffinerade, högklackade modeller...

Och det var så sant! Den tjejen som bar första gråa stickade klänningen på Bambis bilder är sjukt mager! Har ni sett hennes ben och knä? Sjukt...



Jag har det svårt med mörka färger, och kan inte föreställa bruna och guldaktiga nyanser i kläder i kombination med vår bleka nordiska hy... Mina färger är kalla därefter lite besviken...

#15 - Mirva

Lila koftan m. fjärilar, jeanskjolen och jeansklänningen kommer att flytta in hos mig :-)

#16 - Malla

Så tråkigt med dessa anorektiska tjejer, inte alls Odd molly för mig. Jag såg inte kläderna utan bara dessa magra stackars tjejer. Barfota och mjukt som tidigare inte detta, besviken. Kan tyvärr inte uttala mig om kollektionen för den såg jag inte!!! Då måste det väl vara något fel?

#17 - anna

Jag tycker att det var befriande att OM vågar något nytt och inte fortsätter i byls- och volangträsket! En lovely knit kan man alltid köpa verkar det som... Vad gäller modellerna så kanske OM vill skicka en signal till sina kunder att det är dags att börja göra något annat än spendera tusentals kronor på löst sittande kläder som man kan dölja allt under. Litet tuffare - mycket bättre!

#18 - Noretstar

Så anna, duger inte alla som de är? Tråkigt i så fall.

#19 - anna

Klart att alla duger som de är! Jag har själv mammakilon och skäms inte för det... Men jag gillar att OM förnyar sig och även visar plagg som är figurnära!

#20 - Linda

Jeansklänning och jeanskjol kommer bli favoriter hos mig säger jag redan nu...

#21 - Sunblizz

Hej, har läst din blogg ett tag nu men varit dåligt på att kommentera! Jag tillhör också gruppen OM-beroende ;) Jag bloggar dock inte så mycket om det men jag blev alldeles ledsen över modevisningen igår :( Inte alls OM för mig ...var tvungen att skriva ltie om det i min blogg också!

Må väl! / Sara

#22 - Sinna

Vilka fina bilder. Ser ut som om du hade en bra plats på visningen. Bilderna i Expressen var inte lika bra. Men jag måste säga att Odd Molly har verkligen gjort en hel omvändning. Vad hände med alla kurviga och lite äldre modeller?

#23 - Kajsa@Mamma24

Det var en väldigt snygg kollektion!

Tror jag blev Mollyfrälst igår :)



Hade med mig en grymt duktig fotograf, artikel och BILDER kommer upp på Nyheter24 i morgon (eller tisdag). Du får jättegärna ta bilder då om du vill, bara länka så... :)

#24 - Malin -deepFLING

Haller med, det skar i hjartat nar man se dessa pinnsmala unga tjejer som stapplar runt som folungar i skyhoga klackar. MEN nagot valdigt gladjande: alla s/s10 kollektions bilderna ar tagna pa tva modeller, den ena ar sammma som alltid (liten byst) och den andra har nog i alla fall en D kupa! Oerhort trevligt att se hur olika stilar ser ut pa kvinnor med varierande byst storlek.

#25 - Sara Mia

jag älskar redan jeanskjolen från denna säsong. Jag satsar på jeansklänningen nästa sommar. Och kanske en femte lovely knit?

#26 - Lotta

Tråkigt med så magra och sura modeller.En del gräsliga frisyrer. Inte riktigt Odd Molly som jag tycker om. Den livsglädjen som fanns i visningen vår/sommar-09 saknades. Lite mörka färger av och till. Gillade livealotblusen, rosa klänning med hjärtan nertill och vissa koftor.Helena Christiansen är dock alltid bra.

#27 - Alexandra

Håller med Jolanta, katastrof...

Vilka mörka färger för en vår och sommarkollektion!

Modellen på nya kollektionens bilder har problem med hälsan, stackarn, sådan mörk hy på armbågar är inte friskt...

Saknar ljusa och glada färger. Det som var fint var ju förstås jeanskjolen och Lovely knits, samt den första skinnoutfiten Helena hade på sig på öppningen! Den var grym...