bambi

Resa utomlands

Jag och sambon drömmer om att resa utomlands. Vi har inte varit på en resa på 1 ½ år nu... och vi har sån abstinens. Förut så åkte vi på ca 2 resor om året... så därför känns det i hela kroppen. En längtan att komma iväg!

Bilden här ovan är från en av dom roligaste sakerna vi har gjort, forsränning i södra Frankrike. Det var så otroligt vacker natur, så man kunde knappt koncentrera sig på paddlandet.

Men jag hoppas på att nästa resa blir till Thailand där vi planerar att gifta oss, på en strand. Sambon vill helst inte ha ett stort bröllop och stå i centrum så där, så därför har vi sen länge varit överens om ett litet intimt bröllop på stranden med bara våra närmaste närvarande. Så förhoppningsvis så kan jag rätt så snart börja kalla honom för "mannen" istället för "sambon" här i bloggen   ;)
#1 - Linda

Själv har jag inte varit utomlands på typ 12 år tror jag... Ja, om jag inte ska räkna med kryssningar då...

#2 - Julia-Mamma till Melina

Vill också åka en tur nu i vinter, men pga två studerande och önskan av att köpa egen lägenhet så kan vi bara drömma vidare =)

#3 - Ann

Hej,



Jag såg att du äger en vinterjacka fr OM. Du sa då att man skall gå upp 1 strl. Tror du att det alltid är så för alla? Jag brukar alltid ha size 0 och funderar på att skicka hem en jacka. Men nu blev jag så orolig att den skall vara för trång. Har BH-storlek 75C men är för övrig smal o kort (1,60 cm lång o väger 49-50 kg) Inte så bred över axlarna heller.

Har tyckt att vissa plagg är lite trång över bysten men det har funkat.

Vad rekommenderar du? Jag vill ha den som "finjacka" inte när det är tokkallt ute för då åker en dunjacka på ändå. Utan mer vardagsklädd, hämta/lämna barn. Och då med en ullcardigan under om det är kallt men inte mer.

Hoppas du förstod mitt dilemma och kan hjälpa mig. Vill beställa innan alla jackor tar slut.



mvh

Ann

#4 - Evalena

låter helmysigt. då håller vi tummarna för att du snart bytt ut din sambo mot en make!

#5 - Sara Mia

Jag oppas ni får resa snart. Vad kul att planera för bröllop utomlands. Zack kommer säkert älska att sitta i den härliga sanden där.

#6 - Nina

Så härligt att resa, kom precis hem efter 2 veckor i Spanien =)



Hoppas ni kommer iväg till Thailand snart!