bambi

Sälja sin själ till ICA

Jag och sambon satt och såg på TV och så dök ICA-reklamen upp. Jag berättade hur jag hade hört att skådespelarna i ICA-reklamen tjänade sjukt mycket (för att vara en tv-reklam)... typ 18000 kr/avsnitt. Sambon tyckte att det lät som extremt lite med tanke på att dom typ säljer sin själ till ICA (dom får svårt att jobba med annat). Och så diskuterade vi det lite, att skådespelare tjänar ju faktiskt inte så bra... men sambon trodde ändå att dom tjänade mer än så.

Så sambon messar sin kompis som är reklamfilmsproducent och får till svar att man brukar tjäna mellan 5000-12000 per år och land som reklamfilmen visas. Sambon har svårt att förstå att någon alls skulle ställa upp med såna löner... men så är det nog när man är skådis! (Sambons syster är faktiskt skådis... så han borde vara lite mer insatt...)
#1 - Britta

Har du provat koftan Slum goddess knit? Den har inka-mönster i ganska skarpa färger och fanns förra vintern tror jag... Tänkte om du vet hur den är i storleken?

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Britta: Nej, jag har inte provat den. Den är inte riktigt min typ av kofta, så därför har det inte blivit att jag har provat den.

#3 - liv

men vadå.. tjänar de inte mer?