bambi

Samma middag som mamma och pappa
En sak som vi har varit jättedåliga med är att lära Zack att äta "vanlig" mat. Vi har varit jättelata och gett honom burkmat. Men på sistonde så har vi gett honom lite mer frukt och bär när vi själva har ätit det och idag så fick han äta samma mat som oss för första gången. Det känns som om det verkligen är dags eftersom han ganska snart ska börja på förskolan. Så idag blev det hemmagjorda köttbullar och potatismos.

#1 - Elin (Edvinsmamma)

Hihi, han är så söt!

Vi gav Edvin också bara barnmatsburkar från början...och jag minns att det var lite svårt att få han att vänja sig vid våran mat...men efter mycket "spott och fräs" så vande han sig och ville inte alls äta barnmatsburkar nåt mer :)Kram

#2 - emma - mamma till meja

Meja får nästan bara våran mat nu, och det är svårt att få i henne burkmat numera. Hon vill helst bara ha sånt som hon kan äta själv med fingrarna dessutom :)

#3 - Ung & Mamma - Blivande rörmokare!

Vad kul, Melina har ätit av vår mat också nu ett tag :-)När börjar Zack dagis?

#4 - Bröllopsbloggen

Hoppas din helg är kanon..

så hoppas jag på lite hjälp med att välja tiara.

har 5 förslag uppe i bloggen nu kika och säg din favorittack

kram

#5 - Jennifer

Ja visst, det är så att man blir mörkrädd.

Fin blogg! Kram

#6 - Evalena

Vilka underbara bilder! Visst är det en triumf när barnen gillar det man gjort själv!? JAg kommer ihåg känslan när min nu 2årige son hellre åt av min mat än burkvarianten.

#7 - Sara

Jag var också ganska lat och bekväm när min Jonah var liten.. Men när han närmade sig 8-10 månader så började jag laga mat själv och nu tycker jag det är hur kul som helst :)