bambi

Sista omgången av höstkollektionen

Japp, nu har sista omgången av höstkollektionen kommit! Nu är det bara vinterkollektionen kvar! (Den ser jag fram emot av flera skäl!) Jag hade med mig sambon och plutten till Odd Molly-butiken, så därför blev det inte att prova så mycket... dom blir lite otåliga...

(Klicka på bilderna för att se dom större, men låt sidan ladda klart först!)

Amerind dress och Ikat indy dress hade kommit in (blev dock inga bilder på dom).

First lady alpaca cardigan. Jag gillade tyvärr inte den, tyckte att den gjorde att jag stor ut och så var den lite småstickig. Jag provade den i storlek 2, men man kanske borde gå upp en storlek? 1495 kronor kostar den och det är färgen royal jag provade.



Pointelle longsleeve och shortsleeve hade kommit in, men dom kändes inte som nåt för mig. Pointelle me dress provade jag i almost black, men det kanske inte var så bra med tanke på att jag hade en vit bh på mig! Men då ser ni i allafall hur genomskinlig den är.

Den är normal i storleken (jag provade en 2:a). Den har ingen dragkedja på sidan, utan den har några knytband på sidan som man kan reglera storleken med istället.

Men det som förvånade mig lite var att kjolen var så vid och puffig. 2195 kronor kostar den.



Lovely knits och Tenfold knits hade kommit in (och även v-neck cardigans, ej med på bild):



Angora cardigan och Angora hood verkade så mysiga, så jag provade en hoodie i färgen powder. Jag gillade den massor! Den var gosig och skön. Jag provade en storlek större än min vanliga, så det är en 3:a jag har på mig. 1995 kronor kostar den.



A-one silk short dress och A-one silk strap dress är så fina! Jag provade strap dress i färgen dark green. Den är stor i storleken! Jag provade den i storlek 2 och märkte sen när jag tog av mig den att det fanns en dragkedja i sidan, som jag alltså inte behövde när jag skulle sätta på mig den. 3295 kronor kostar den.



Nylon hooded pile parka och väskor fanns också...



Och den svindyra Todiefor sherling hooded coat som kostar närmare 17000 kr.

#1 - Katinka

Wow! Vad kul att det redan kommit in där för det har det inte gjort här. Här kommer en leverans nu och en till den 15 september säger dem. Har allt kommit där nu? Jag har köpt ihjäl mig så för mig blir det inte mycket mer nu...

#2 - Christina

Tack för titten. Var inne i byns Odd Mollybutik idag efter jobbet, men inga kläder hade kommit, men på måndag gör jag ett nytt försök. Nu vet jag på ett ungefär vilka kläder som kommer.

Tusentack!! Christina

#3 - Katinka

Men var Coolwoolplaggen också med? För här säger dem att det rör sig om 3 leveranser, en i september också... Fast det kanske inte är så då...

#4 - everydaymolly by Bina - en molly varje dag!

ohh den där hoodien såg ju urmysig ut!

#5 - Evalena

Är lite sugen på Pointell me dress. fanns de andra färgerna i butiken?

O amerinden, min lilla älskling. provade du den? isf var den normal i strl?



JAg tycker du var jättefin i just Pointellklänningen. det puffiga såg iaf inte så puffigt ut!!



:-)

#6 - Katinka

Ja, det kanske är lite olika. För här har inte dessa plagg kommit och inte kapporna heller.. Vi får väl se....

#7 - Katinka

Ja, kanske, men varken NK, Milk & Honey eller Åhléns eller någon av nätbutikerna har något av Coolwool.... Men OM i Sthlm tar kanske in olika från de andra i de olika leveranserna...

#8 - Evalena

åh tack för snabbt svar!

#9 - Sandra G

Är det i OM butiken på Humlegårdsgatan som du varit i? Hade de många Lovely knit? Vet du om de hänger undan om man ringer dit?



Tack på förhand!

#10 - Sunblizz

Hmm hann du se priserna på väskorna i mocka? Är sååå sugen på en sådan! :)



Tack för härlig Molly uppdatering!

#11 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Sandra G: Ja, det är på Humlegårdsgatan. Dom hade inte så jättemånga Lovely Knit tyckte jag... Dom brukar hänga undan om man kommer in, så dom borde göra det om man ringer också.

#12 - Sandra G

Tack för svaret! ska ringa dit imorgon bitti. Kan du hjälpa mig med en storleks fråga? Jag har 2 på 327:a, ska man ha 2 på Lovely knit då?

#13 - Mia

Vad kostade Amerind dress? Har Excess dress också kommit in? Du skriver om coolwoolplaggen också - vilka färger och priser? Och hur var det med Ikat Indy dress - färger och pris? Hur kommer det sig, tror du, att inga av dessa plagg finns ute på ngn nätbutik?

#14 - Sara Mia

Ja, hittills tycker jag nog att pre-fall kollektionen innehöll fler godbitar. Tex. tycker jag att First lady alpaca cardigan ser tantig ut. Naturligtvis håller alltid klassikerna tenfold knit och lovely knit så de räknar jag liksom inte. Jag tyckte knappt att några av de plaggen du provade gav några "vill ha" vibbar.

#15 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Sandra G: Det beror lite på hur din 2:a sitter. Om den sitter löst så kan du nog ha en 2:a på Lovely Knit också (ull-varianten). Men jag tycker att ullvarianten är lite tajt, så JAG skulle gå upp en storlek på den. Men bomulls-varianten så tycker jag att storlek 2 passar perfekt!



Mia: Jag kollade tyvärr inte priserna och storlekarna på dom plaggen (hade som sagt sambon och Zack med mig, så jag hann inte kolla igenom allt så noga). Jag har sett coolwool kjolen och sweater i OM-butiken sedan länge, så jag vet inte varför dom inte har dykt upp någon annanstans! Dom kanske inte ska ta in dom?

#16 - Sandra G

Tack för dina svar. Vill nog inte att den ska sitta tajt så då ska jag nog gå upp en storlek.

Tack för hjälpen!

#17 - Camilla (lillmillan)

åhh vad hooden såg mysig ut. Men om den är något liten så får väl inte jag och mina DDs plats i en 4 ;(

#18 - Susanna

Tack Bambi för den fina visningen! Jag ser redan fram emot nästa visning A-one silk strap dress är min favorit, såå fin! Ha en underbar helg!

#19 - karin

hej! tyckte du att pointell me dress markerade höfterna väldigt mycket eller vad det liksom snyggt fall i den? är jättesugen på att köpa den men har ingen chans att direkt prova den först... kände mig gigantisk både i indydress och check me andress. har liksom redan höfter nog:)

#20 - Caroline

Hej Bambi! Tänkte bara fråga dig om du la märke till om Lovely Knit fanns i ljuslila när du var i Odd Molly butiken? MVH Caroline

#21 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Caroline: Ja, den ljuslila fanns!

#22 - Emma

Åh, vad snygga saker. Efter bilder på Odd mollys hemsida är jag sugen på den där poinelle dress och den kort med puffig ärm. Kul med lite OM väskor och andra accesoarer :)

#23 - Halvan

Den gröna klänningen är väldigt fin på dig!

Ska du slå till på den?

#24 - Sandra G

Vet du om OM-butiken får in fler om ett plagg tar slut? Är så sugen på en spoiler tank men måste vänta tills nästa månad.

Ha en trevlig kväll!

#25 - Johanna

Tack för fina provningsbilder! <3

Läste kommentarerna och fick nästan svar på min fråga.. Var alltså firstladykoftan ganska lik lovelyknit i strl? Såg hur den satt på dig och det är nog ungefär så jag vill att lovelyknit ska sitta på mig..

Var sugen på firstlady, men efter att du skrev att du tyckte att du blev stor i den och att den var stickig så hoppar jag helt klart över den, håller med om att den såg lite lite tantig ut faktiskt. Mer än på OMbilderna.

Är lovelyknitkoftorna som finns nu i ull också stickiga?

#26 - nathalie

Hej! jag har verkligen letat öäöverallt efter en Odd Molly Nylon hooded pile parka jacka, rosa i stl 0/1. Vet någon vart man kan få tag i en sådan!? väldigt tacksam för svar!