bambi

Tack till er alla!
Jag är periodvis väldigt dålig på att svara på kommentarer och det vill jag be så mycket om ursäkt för. För jag läser verkligen varenda kommentar och om det är en fråga i kommentaren så försöker jag svara så fort som möjligt. Om det inte finns någon fråga så brukar jag ändå försöka titta in hos personen för att säga "hej" eller nåt. Men ibland hinns det inte alltid med...

Men ni ska veta att jag blir så glad av era fina kommentarer. T.ex. när någon köper likadana barnkläder som jag har köpt till Zack, så blir jag glad att jag kan inspirera andra. Eller när någon provar ett recept som jag har lagt upp på bloggen... tänk att någon tar sig tid, köper ingredienser och bakar, bara för att lilla jag har bloggat om det! Helt fantastiskt!

Sen blir jag jätteglad också när jag inspirerar andra att börja blogga.... det är ju underbart! Och en kommentar som jag nog aldrig kommer att glömma är den läsaren som skrev att hon gillade min blogg så mycket så hon gick tillbaka och läste ALLA mina gamla inlägg (ett helt år med inlägg). Det tog henne hela söndagen!

Jag är så glad att ni vill och tar er tid att läsa mina ord! Ni ska verkligen veta att ni är uppskattade, var och en av er! :)
#1 - Dante

och jag har ikväll skrivit om det motsatta -att kommentera ofta i bloggar men inte få samma respons tillbaka. Dock är min blogg i storleksordning inte som din, men i jämförelse med antal läsare per dag är kommentarerna få. Det är lite tradigt.



Men de som kommenterar är däremot guld värda -eller som bränsle för bloggen som jag skrev i mitt inlägg.



#2 - Susanna

Kram till dig Bambi! Uppskattar din fina blogg.

#3 - Bina - everydaymolly

Jo men visst är det väl så... alla behöver feedback men vissa perioder i livet är gränsen hårfin vad man hinner med och inte. Väljer man då mellan att uppdatera sin egen blogg och hålla den vid liv eller att kommentera hos andra är ju valet enkelt. Men om man inte ger något tillbaka eller visar intresse så försvinner folk ut i periferin.



Balansgången att vårda sina läsare.



Att få respons - Kräver respons.. och just det här inlägget visar att du uppskattar dina läsare trots att du just nu har lite tajt med tid till att surfa hos andra. För visst hinner man skriva en rad ibland om man ändå är på sidan...

#4 - Helga

Tack själv för dina råd bl a om min ev. bloggflytt. Nu har jag börjat blogga på Resaisverige.se, men sidan startas upp först den 1/9.



Min nya flygblogg är dock igång och jag fick behålla min gamla vanliga också.

#5 - sofie

Du är jättebra! :) Jag blir så glad när jag har kommenterat hos dig och ser att du har tagit dig in på min blogg för att skriva ett svar! :) Då är min dag förgylld. ;p hihi.

Och jag håller inte med dig riktigt; jag tycker att du är duktig på att svara på kommentarer!



Ha det jättebra!

#6 - Mia

Hej vilken fin blogg du har:), allt bra idag?

kramar Mia

#7 - anna ♥ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♥

Kram på dej! Jag läser din blogg varenda dag!