bambi

Mina fynd

Jag fick föresten även veta att andra leveransen av höstkollektionen hade redan anlänt till OM-butiken, men den skulle inte packas upp förrän nästa vecka!

Jag hade så bråttom när jag var i butiken så jag provade aldrig plaggen riktigt riktigt ordentligt, jag är inte helt säker på om jag ska behålla alla. Vi får se... klicka på bilderna för att se dom större...

Art Cashmere i färgen blush. Mjukaste koftan jag äger! Har kostat 2900 kr, men nu fick jag den för bara 1450 kr. Den är rätt så stor i storleken. Jag tog en 2:a och som ni ser sitter den rätt så löst, så beroende på hur man vill ha den så kan man nog gå ner en storlek.


 

Yarnbard cardigan i chalk. Gud va jag har letat efter denna kofta, har även varit och budat på två såna här på Tradera men har tyckt att dom har blivit för dyra när dom har kommit upp i över 1700 kr. Jag fick denna för 1100 kr. (ord. pris 2200 kr.). Jag gick ner en storlek på denna och köpte alltså den i storlek 1, jag provade en 2:a men tyckte att den blev alledeles för stor.


Ignorance blouse i dark powder. Denna blus blev jag kär i direkt när jag provade den. Denna och blommersna är jag mest nöjd med bland mina köp. Jag tycker att den är normal i storlek, så jag tog den i storlek 2. Kostade bara 650 kr (ord. pris 1300 kr.).





Cupcake longtop i färgen purple. Har haft en mörkblå longtop i storlek 2, men tyckt att det har varit för stor så nu blev det en storlek 1:a istället. 400 kronor är inte ett dåligt pris på en cupcake  :)


Sen köpte jag även ett par gråa bloomers, men jag orkade inte fota mig i dom. Jag tyckte att dom var stora i storleken så jag tog en 1: på dom. 325 kronor kostade dom!

#1 - Katinka

Den första måste väl ha varit pre-fallen då eller? Så då kanske andra butiker också måste vänta tills nästa vecka... Själv hoppas jag på det eftersom jag är ute efter ett par plagg och jobbar hela veckan fram tills på torsdag så det hade varit lättare att passa nätet nästa vecka.. Haha... Fast på Juniform låter det som om de kommer nu...

#2 - Katinka

Och fina saker! Speciellt tyckte jag om Ignorance blouse på dig!

#3 - Sara Mia

Så fina fynd du gjort! Själv får jag vänta tills vi ska gå "Molly-walk" på träffen. Det blir nog inga fyndpriser, men något ska väl alltid få följa med hem.

#4 - Peggy

Jättefint !! kul att få göra lite fynd :-)

#5 - Carolina

Jättefina kläder - bästa köpet får jag nog säga att Ingorance Blouse var - ursnygg på dig! kram

#6 - Bina - everydaymolly

GRÖN av avund.. grattis till dina fina köp!

#7 - Sunblizz

Superfina inköp!!!! Grattis :D



En liten sak jag undrar över bara. Min man jobbar nära OM butiken. Jag bad honom gå in idag och kolla upp rean, när den börjar etc. Han blev bemött på ett sätt som gör mig ledsen. "hysch, hysch" och allt står i mailet? Jag står med på listan men har inte fått något mail och till min man sades att det var ingen rea för dem som inte är inbjudna....



Jag förstår inte riktigt den attityden?

Så är rean under dagen imorgon eller en stängd rea på kvällstid? Tänkte kanske att du visste ...



// Sara

#8 - Mamma till 2 små

Finfina fynd! Tycker dock att Yarnbard cardigan ser ngt för liten ut i ärmarna, den hade varit finast i strl 2, ingen kritik, säger bara som jag tycker. Dessutom är det alltid bättre om en kofta är lite för stor än för liten.



KRAM

#9 - ♥ ♥ ♥ bambi - Vill du gästblogga hos mig? ♥ ♥ ♥

Mamma till 2 små: Ingen fara :) Men jag tror att den töjer sig, så som det mesta stickat gör. Jag provade den i storlek 2 också, men tyckte den var jättestor!

#10 - Elin - Ett hus till oss

Så fina kläder. Alltid roligt att fynda :)

#11 - Linda

o vad jag också skulle vilja ha en Yarnbard cardigan, inte så lätt att få tag på... var där många kvar, kan man ringa o be dem skicka tro?!

#12 - Stargirl

Vilka fynd du har gjort. Underbara plagg du köpt. Jag höll mig hemma pga sjukdom....men destå mer pengar till höstens nyheter :-) man dår se det från den ljusa sidan. Alla plaggen passar jättefint på dig.

#13 - Evalena

Visst är det härligt att fynda?! Du har lyckats mycket mycket bra ser jag. Blir så avundsjuk. HÄr i stan finns EN butik som säljer o har de nåt imin strl så är det typ 15-20% rabatt......jippie! NOT



KRAM

#14 - Helene

Jag var i OMbutiken idag och det var 50 procent i hela butiken utom på nyinkommet. Det fanns mest i strl 1-2. Många koftor, och jackor. En hel del av de dyrare klänningarna, många make out dress, mycket av frottekläderna.



Jag köpte #860R, Full embroidered Lace Dress och är glad.

Underklänningen kommer väl till pass till min grå klänning i ull också.

#15 - Susanna

Jag är såå besviken på Odd Molly butiken. Jag ringde dit vid 8 tiden i morse och ville beställa en Imagination wrap rosa i storlek 2 eller 3 från rean.Detta eftersom Bambi tipsat att denna kofta fanns på rean igår. Jag fick åter ett "drygt" bemötande att de inte skickar och att det inte hade denna kofta. Det känns som om vi som inte bor i Stockholm inte räknas, vi är inte viktiga. Jag har besökt denna butik i april för första gången, då glad och förväntansfull. Tyvärr blev jag besviken, de som arbetade där var totalt oinresserade att sälja något, pratade mest med varandra. En annan gång när jag ringde och ville veta om de hade ett plagg jag sökte blev jag också bemött på ett tråkigt sätt... Tacka vet jag Mathilde, de skickar alltid per post, är jättetrevliga och hjälpsamma! Tur att det finns webbutiker och trevliga säljare på de flesta butiker som säljer Odd Molly. Jag har själv 25 mil till närmaste butik som har ett litet sortiment OM kläder.

#16 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Susanna: Usch, va ledsen jag blir av att höra att dom har behandlat dig så. Verkligen jättetråkigt! Det är inget sätt att behålla kunder på... :(

#17 - Susanna

Ja, jättetråkigt! Jag hoppades på ett trevligare bemötande denna gång och önskade att få fynda den rosa efterlängtade Imagination wrap.

#18 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Susanna: Åh, men jag ser nu att du trodde att det var Imagination Wrap som fanns där, men jag har skrivit Imagination Sweater... det var alltså tröjmodellen som det fanns flera av och som jag provade i chalk!

#19 - Helene

Jag tänkte också på det när jag var där, att bemötandet inte är något vidare.

#20 - Susanna

Bambi, då har jag läst fel slarvigt av mig!