bambi

Våren ser ljus ut


Igår fick jag kika på ALLA PRODUKTBILDER för Odd Mollys vår- och sommarkollektion för 2010. Dom flesta har redan sett modevisningen och jag måste säga att nu när jag har sett hela kollektionerna så känner man igen sig mycket.

Jag har inte fått lov att visa bilder på plaggen ännu, men jag hoppas på att få visa er bilder snart, för det finns så MYCKET fint! Så länge får ni nöja er med några sneek-peaks.

Det var många som tyckte att det var så trista och mörka färger för att vara vår- och sommarkollektion, men det finns plagg i färgerna lite pink, lite lilac och lite blue. Nya färger som love och rouge finns bland många av plaggen, men också flera plagg med metallic-trådar.


En positiv överraskning tyckte jag var alla otroligt fina väskor. Jag brukar inte bry mig så mycket om väskor... men när jag såg en av väskorna så gaspade jag till och med! Så fin! Det finns flera som jag skulle kunna tänka mig att köpa.

Det är även en hel del virkat, som ni såg i modevisningen. Luftigt och svalt till våren och sommaren  :)

P.S. Jag fick en förfrågan om jag inte kunde ta och fota och prova nästa del av höstkollektionen som nu har kommit ut i butik, som jag gjorde med pre-fall och detta tänkte jag nog fixa imorgon (eller senast lördag), så håll utkik!
#1 - modellmini

Jag har sett en massa bilder på nätet redan, har hittat en återförsäljare som har gjort en massa inköp och fotat alla plagg ;-)



http://modellmini.blogg.se/ - bloggen om barnmode

#2 - Evalena

Vilket jobb du lägger ner! Supergulligt att göra så där(fota plaggen alltså)



Kram!

#3 - Sunblizz

Skönt att höra att man kommer att känna igen sig :)



// Sara

#4 - Katinka

Ja, för min del får det gärna vara hur mycket stickat och virkat som helst. Just i sådana plagg trivs jag som fisken i vatten.

#5 - Susanna

Jag ser fram emot att se plaggen du ska prova och fota, toppen! :)

#6 - Sara Mia

Vad spännande det ska bli med lite mer tjuvtittar. Man kan knappt bärga sig.

#7 - Emma

Jag har också sett hela S/S -10 kollektionen och den är helt underbar. Lite olika stilar både orientaliskt och bondromantiskt. Mycket fina plagg i den ljusblå färgen - längtar redan nu:)