bambi

Vecka 34 - #43 Galleri long shirt

Denna veckas "Veckans Odd Molly" är sponsrad av deepFLING som skickade mig en jättefin Galleri long shirt. Tusen tack!

Galleri long shirt är en lyxig blus i det härliga materialet 65% bomull och 35% silke. Finns i färgerna: chalk, dark red, grey och powder. deepFLING har den i grått.


Blusen har empireskärning och massor med fina detaljer så som: knytband i slutet av ärmarna (som är 3/4-ärm), knytband i urringningen, korsstygnsbroderier upptill och fjärils- eller rosbroderier nertill. Skillnaden mellan fjärilsblusarna och rosblusarna är att rosblusarna har lite fler och mer detaljerade broderier nertill och kostar därför lite mer (1399 kr. resp. 1799 kr.).


Den jag fick från deepFLING är grå och så tog jag den i en storlek större än min vanliga storlek och då tycker jag att den passar bra. Jag provade förut en i powder i min vanliga storlek och tyckte att den satt väldigt tajt över bysten då. Jag älskar dom fina rosbroderierna! Den känns som en fin vardagsblus som kan användas till jobbet, men även till fest beroende på hur man kombinerar den.

Har du en Galleri long shirt? Vad tycker du om den? Hur tycker du att den är i storlek? Hur brukar du kombinera den?
#1 - Mia

Nej, har ingen sån men den är fin! Du passar bra i den :) Just nu väntar jag på min Light cotton emb som jag hoppas kommer idag eller imorgon. Och så oroar jag mig för morgondagen. Tandläkarbesök. Om det resulterar i att jag har hål kan jag glömma fler Mollysar på ett tag...

#2 - Josefine

Måste bara av ren nyfikenhet fråga: får du kläderna gratis, eller måste du skicka tillbaka dem?

(Iv ilket fall är jag liiite avundsjuk!) : )



Ha en fin dag!

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi - Vill du gästblogga hos mig? ♥ ♥ ♥

Josefine: Jag får behålla kläderna! :)

#4 - Linda

Grattis till fin sponsring, den är ju super duper fin på dig!

#5 - Sunblizz

Jag har en galleri long shirt och den har blivit en liten favorit, snygg till byxor och kjol! :)