bambi

Vecka 35 - #806 Kyoto knit cardigan

Denna veckas "Veckans Odd Molly" är sponsrad av deepFLING som skickade mig en jättefin Kyoto knit cardigan. Tusen tack!

Kyoto knit cardigan är en härlig och mycket användbar kofta i 100% bomull. Finns i färgerna: chalk, dark powder, rose och blush (vad jag hittade).

Koftan har ett sånt härligt stickat mönster (samma som 9th sweater och Yarnbard cardigan har) och fina volanger där kanterna på volangerna är i en kontrastfärg. Den har även klädda knappar och en liten rosett längst ner i ryggen. Koftan kan tvättas i 40 grader, vilket är skönt, annars är det handtvätt på många av Odd Mollys plagg.

Den är väldigt fin att ha antingen öppen över en klänning (som på bilden från Odd Mollys visning) eller knäppt över ett linne t.ex.


Jag trodde att koftan, med alla sina volanger, inte skulle vara så smickrande för figuren. Men till och med sambon tyckte att den var slimmande (han brukar aldrig se sånt annars).

Den är rätt så liten i storleken, så jag tog en storlek större än min vanliga. Så den jag har är alltså en storlek 3.


Mollyflickan i färgen rose. Jag i min i färgen chalk.

Har du en Kyoto cardigan? Vad tycker du om den? Hur kombinerar du den? Bär du den mest öppen eller knäppt? Hur tycker du att den är i storleken?
#1 - Malin

Jag har den ifrån förra vinterns kollektion då är den i ull, har lyckats att tappa 3 eller 4 knappar fick fler ifrån Odd Molly. Tycker nog den är rätt liten i storleken men älskar den ;-)

#2 - Sara Mia

Jag har den också i ull. Jag har använt den mest knäppt eftersom de klädda knapparna är små och ganska svåra att knäppa. Jag har den i chalk och använder min grå private embriodered eller annat grått linne under. Det romantiska "stuket" på koftan tycker jag bryter fint mot ett par jeans eller snygga långbyxor (som Mollyflickan). Det kan lätt bli lite för mycket av det goda annars tycker jag. Storleken är lite nätt, men jag har min vanliga strl 1. Men vill man få plats med något större än ett tunt linne tex. klänning, bör man nog gå upp en storlek.

#3 - Sara Mia

Glömde säga att jag bara älskar denna kofta. Det har jag gjort sedan första gången jag såg den. Den är verkligen annorlunda. En kofta som verkligen sticker ut lite, fast på ett gulligt sätt.

#4 - Mia

Väldigt söt kofta! Jag har ingen själv och vet inte om den skulle passa mig i och med alla volanger. Vissa plagg blir man förälskade i bara genom en bild, andra tror jag kräver en provning! :)

#5 - Bröllopsbloggen

va fin den va, något sånt har jag faktiskt letat efter...



va finns den i för färger??



hoppas allt är bra annars?



kram

#6 - barnshoppingbloggen - VINN leksaker för 300:-!

Åh den var supersöt! Måste kika vidare på =)

#7 - Mollie

Verkligen supersöt.Passar dig perfekt :-)

#8 - A-K

Du är jättefin i den :)

Men trist att den inte finns att beställa hos Deepfling :(

#9 - exklusivvardag

Har den inte men skulle vilja, tycker den är väldans söt...

#10 - Linda- ett skratt förlänger livet!

Hejsan :)

Skulle bara höra om du kunde slänga iväg en röst på mig här: http://feliciaholmgren.blogg.se/2009/august/borja-rosta.html

Jag är nummer 1 och heter Linda! Känn dig inte tvingad till att rösta

men jag skulle bli glad!<3 Ha en fortsatt trevlig dag!

Ps, skriv när du röstat så jag kan tacka dej :)

#11 - Lene

Har inte någon, men skulle gärna vilja ha! Såg en bild på just den färgen du har med en ljusgrå Private Em. dress under - det var sååå himla snyggt!!

#12 - Anna

Jättefin kofta!



Vill gärna köpa en i färgen chalk stl 2??!!

#13 - Anna

Jättefin kofta!



Vill gärna köpa en i stl 2 färgen chalk!!!!



[email protected]