Zacks utveckling


Zack har börjat stå utan och hålla i sig mer och mer (fast högst ca10 sekunder). Han är så söt när han kommer på att han faktiskt står själv och blir lite rädd och måste snabbt sätta sig ner  :)

Han har också börjat gå emellan möbler mer och mer.

När det gäller hans tal, så känner jag absolut ingen stress över det! Tvärtom, han får ta den tid på sig som han behöver. Men vi försöker prata mycket med honom och använda lite tecken också.

Men det märks att han förstår mer och mer av det man säger. Han kan nu även klappa händerna på "kommando", förut så var det mest när han själv kom på det.

Han har blivit väldigt duktig på att klättra i trappor, det går jättesnabbt upp... men inte lika snabbt ner. Han är så otroligt försiktig utav sig så han tar det väldigt lugnt nerför trappor och oftast så känner han att han inte riktigt klarar av det och vill då få hjälp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
sofie
2009-08-16 @ 20:46:42 Blogg: http://sojf.blogg.se/

Vilken kul bild! :)

Linda
2009-08-16 @ 21:21:50 Blogg: http://chagak.blogg.se/

Det är jättebra att prata mycket med barn. De börjar ju inte att prata förrens de har samlat på sig över 1000 ord... har jag för mig att jag läst någonstans. När det väl sätter igång så kommer det jätte fort!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet