Zacks vanor

Det var några som var lite nyfikna på informationen som förskolan fick om Zacks vanor... här kommer den:

Lekar / leksaker, sånger mm: Zack tycker om att leka tittut och att bli jagad. Han tycker om sång och musik väldigt mycket. Han har en egen liten sång som vi har sjungit för honom sen han föddes, det är melodin "Lilla snigel" men vi byter ut "snigel" mot "plutten". Vi brukar även sjunga "Mormors lilla kråka" och "Hjulen på bussen".


Sovvanor:  Zack använder varken napp eller gosedjur. Vi brukar säga "god natt, god natt" ett par gånger medan vi lägger ner honom i sängen. Ibland kan han protestera lite, men det brukar bara vara 1-2 minuter.


Matvanor: Zack har fyra tänder och äter i stort sett bara burkmat här hemma. Han har ätit ett par måltider tillsammans med oss och det har gått bra. Han brukar äta banan som mellanmål som vi bryter i bitar, han har även ätit färsk ananas och körsbär i bitar. Han äter inte själv. Han brukar inte stoppa saker i munnen, inte heller mat. Därför är han inte van vid att plocka och äta saker själv, inte ens kex eller liknande. Han dricker ur nappflaska fortfarande.


Maträtter: Zack gillar det mesta. Det enda han brukar reagera mot är när det är för stora eller hårda bitar. Han kan ibland rynka på näsan först och inte vilja öppna munnen, men om man försöker 3-4 gånger brukar det gå bra sen.


Kända allergier / sjukdomar: Inga.


Rädsla för något speciellt: Inget speciellt.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet