bambi

Dagens fråga: Vad är meningen med livet?
På nyhetsmorgon så diskuterar dom "meningen med livet". Jag kan inte låta bli att tänka på Teknik Magasinet. Varför? Ja, inte för att jag tycker att dom är meningen med livet... men det är deras slogan!


En mycket underlig slogan enligt mig. Tror eller tycker dom verkligen att dom är meningen med livet? Jag blir nästan irriterad när jag ser deras logga med deras konstiga slogan.

För mig är meningen med livet att få uppleva kärlek. Kärleken till min underbara plutt och sambo! Älskar min familj och känner verkligen att meningen med livet är att få umgås och få pussas, kramas och skratta tillsammans med dom. Så att jämföra det med en butikskedja som säljer en massa teknikprylar är för mig helt befängt! Hur kunde dom ens komma på tanken?

Vad är meningen med livet enligt er? Teknik Magasinet, kanske?  ;)
#1 - Andrea

haha, nä inte taknikmagasinet. dock tycker ja de har en rolig slogan. Det är ju humor :)

Meningen med livet enligt mig: Må bra, sträva efter lycka, hjälpa sina nära och kära finna lycka. Ha roligt!

#2 - Anonym

Det är en bra slogan för den blir omdiskuterad och däremd också företaget, vilket är bra. Syns man inte finns man inte ;)

#3 - Nina

Den där slogan tycjer jag är ganska fjantig, Inte så rolig direkt. Snarare dum.



Meningen med livet tycker jag är, precis som du skriver, kärlek, skratt och jag måste även säga barn. Efter att jag blev gravid å fick barn har liksom bitarna fallit på plats.

#4 - Linda

Meningen med livet är väl kanske att skapa sig en mening med sitt liv?! Meningen med mitt liv är, utan tvekan, kärleken och passionen. Främst till människorna i min närhet, men även till upplevelser!

#5 - Maria [Fotoblogg]

den frågan har ja funderat på så oändligt länge men aldrig kommit fram till något bra svar. Så ja tror helt enkelt att det inte finns något bra svar på den frågan. Man ska nog egentligen inte ens grubbla över det. Det är ju självklart bara vad ja tycker ;)

#6 - Tess

Hahaha...jo, det är rätt så löjligt faktiskt med den slogan :-) Meningen med livet för mig är att njuta, vara lycklig och få uppleva och dela med sig av kärlek och vänskap.

#7 - Bella

Måste ha missat deras slogan, skum..

Meningen med livet är kärlek, det håller jag med om :)

#8 - Anna

Fast man behöver ju inte ta allt så allvarligt heller. En slogan ska ju skapa uppmärksamhet och den ska bli ihågkommen - och nu så har Tenikmagasinet fått ännu en kvart i ljuset ;)