bambi

Hejdå 00-talet, en tillbakablick
Slutet på ännu ett decenium. Här kommer en kort resumé av mitt 00-tal:

2000 - 20 år och har nyligen börjat plugga till lärare, mitt första riktiga förhållande tar slut efter 4 ½ år. Så jag bor själv för första gången i mitt liv och gör min första utlandsresa utan föräldrar till Kreta med några vänner.

2001 - Mitt år som singel och allt vad det innebär.

2002 - Blir tillsammans med sambon, reser till Turkiet med honom efter 4 månader tillsammans och sen även till Zakynthos ett par månader senare. I slutet av året så flyttar vi ihop och är så kära! :)

2003 - Livet rullar på. Jag pluggar, men jobbar extra som boendestödjare inom socialpsykiatrin (stortrivs med jobbet). Sambon och jag backpackar i Thailand i slutet av året (ett år innan tsunamin).

2004 - Sambon och jag flyttar till Stockholm (Haninge). Han börjar plugga på juristlinjen och jag börjar jobba som gymnasielärare på hösten.

2005 - Vi flyttar till innerstan och stortrivs! Vilken skillnad! Jag får också jobb i innerstan, stortrivs där också! Vi reser till Egypten och Italien under året, ser både pyramiderna och Pompeji.

2006 - En romantisk resa till Venedig var höjdpunkten på året.

2007 - Vi firar 5 år tillsammans med Dom Perignon och häst- och vagn tur genom Rom. Bästa resan vi någonsin har gjort, gjorde vi i juni 2007 och det var en medelhavskryssning med 6 olika destinationer. Ungefär en månad senare friar sambon till mig uppe på Heaven 23 (en restaurang som ligger på 23:e våningen i Gothia Towers, hotellet som vi bodde på). Dagen innan julafton kissar jag på ett graviditetstest som visar att Zack är på väg till oss! Jag började även att blogga i april 2007.

2008 - Största delen av året så är jag gravid. I september tittar äntligen vår efterlängtade plutt ut, 14 dagar efter BF. Oj, va livet förändrades! I december flyttar vi från vår underbara 2,5:a (som jag fortfarande kan sakna) till en 3:a på andra sidan Söder.

2009 - I början av året flyttar jag bloggen hit till blogg.se. Bara ett par veckor innan Zack fyller ett år så får vi veta att han ska bli storebror. Och ungefär samtidigt så blir sambon klar med sin juristutbildning och får jobb på en advokatbyrå! Och jag blir sjukskriven i 2½ månad pga graviditetsillamående...
#1 - nina

Kul inlägg. Ett sånt måste jag också göra.

#2 - Åsa

Kul lista. Listor är bra! jag älskar listor, kanske ska göra en egen!

#3 - Erika - My Molly Oddities

Vilket händelserikt decennium du har haft! Många stora livshändelser har ni varit med om. Kanske skulle min lista vara rätt lik, förutom det där med barnen. De har inte dykt upp än. Men skam den som ger sig heter det ju!



Ha nu en fin, fantastisk, härlig och underbar nyårsafton!

/Erika

#4 - Jessica

Kul med krönika, skrev själv en idag men höll mig till 2009!

#5 - Josefin

vad kul med hela 00-talet :) vad mycket ni har rest !!! var bodde du innan ni flyttade till sthlm haninge? började du plugga på en annan ort?

#6 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Josefin: Vi bodde i Eskilstuna innan vi flyttade till Stockholm. Jag pluggade också där på Mälardalens Högskola :)