bambi

Julklappsinslagning

Idag tog jag äntligen tag i att slå in lite julklappar. Jag har några till att slå in, bland annat sambons (som inte har kommit ännu). Jag kan inte berätta för er vad han ska få av mig eftersom han läser bloggen ibland, men jag kan visa er vad Zack ska få:


Han har dessutom redan fått en tidig julklapp, en liten stereo till sitt rum. Som jag har nämt tidigare så älskar Zack musik så han är helt överlycklig över den där stereon och pekar hela tiden på den så att vi ska sätta på lite musik (han får inte hålla på med den själv).

Så, Zack har fått julklappar för ca en tusenlapp (stereo 500 kr + lego 500 kr). Lite för mycket egentligen för en ettåring tycker jag. Eller, vad tycker ni? Hur mycket ska ni handla till era små?

Även i år ska vi pracka på vår närmsta släkt en kalender med bilder på Zack, dessa har jag satt ett band om och gjort rosetter. Jag tycker att det blev rätt så fint, om jag får säga så själv  ;)

Bandet kommer från IKEA och heter Kotte, kostar 49 kronor för 18 meter... så det räcker länge! :)
#1 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Vilka fina paket! Jag har allt kvar att slå in, och det lär väl dröja till den 23:e som vanligt antar jag...svårt med de större barnen eftersom de är så nyfikna..:)



Jag vet inte riktigt hur mycket vi har köpt till V för (han är nästan jämngammal med Zack), men det är nog för mycket, som vanligt. V behöver ju egentligen knappt någonting. Det jag tror att han kommer att bli gladast över är en Alfons-docka, för han älskar Alfons och kommer jämt springandes med Alfonsböcker som vi ska titta i/läsa. Syskonen får lite mer, men de önskar sig ju saker.



Även vi "terroriserar" släktingarna med fotokalendrar på barnen :-) Fast de brukar faktiskt bli glada, och nu förväntar de sig att det kommer en varje år...

#2 - Elin

Vi kommer inte köpa några julklappar till Viktor, han är bara sju månader och jag tycker inte det finns så mycket att köpa, så det räcker nog gott och väl det som kommer från alla andra. Med all säkerhet så är det säkert pappren och snörerna som kommer va roligast. :)

#3 - Josefine - Mamma till Ronja

Jag tror att Zack kommer att bli jätteglad för legot. Vi har en massa duplo i källaren som jag inte tagit fram än, kanske ska göra det och se vad Ronja säger.

Vi har bara köpt julklappar till Ronja för ca 400 kr, mycket pga att vi ska gifta oss till sommaren och sparar till det. Dessutom så förstår hon inte riktigt än heller (hon är 16 månader) och hon lär få en del av farmor/farfar och mormor och morfar. Det blir roligare att köpa sen när dom blir äldre och verkligen kan visa uppskattning för det dom får.

Hihi, måste skratta när jag se att vi inte är ensam om att ge bort fotokalendrar med barnbarnet på. Men dom brukar uppskattas. Innan vi fick barn gjorde vi en med våra katter på, som var våra bebisar då. Dom är så klart fortfarande våra älsklingar, men lite undanskuffade är dom ju. Du vet ju vad jag pratar om som själv har en liten gobit till kisse. Verkligen fin katt! Raskatter är nåt alldeles extra, jag hade själv en norsk skogis när jag bodde hemma.



God jul på er! :-)

#4 - Fifiness

Vår ettåring har fått 7 klappar av oss. Två av dom var köpta på loppis och kostade ca 40 kr sammanlagt, så det är lite olika priser på dom allihopa. Gick mest efter känsla mer än pris (haha eller alltså... självklart kollar man ju på prislappen, menar inte så)

#5 - Lena -Chokladmamman

Vi har bara köpt presenter till Alfons som vi hade köpt ändå, även om det inte varit jul. Men vi har nog lagt cirka 1600 kronor vilket jag tycker är för mycket men då började jag köpa vissa av dem för länge sedan. Har även slagit in tre tröjor som är i nästa storlek och slog sedan in dem, hade det inte varit jultider hade jag bara lagt in dem i hans garderob.

#6 - Angelica

Det här med julklappar och allt tjafs om dom... jag tycker att man själv får köpa/inte köpa vad fan man vill till sina egna barn och det finns INGEN som kan komma och säga att man ger dom för mycket/är för snål...

Oavsett om han får den där stereon inslagen som julklapp eller inte, ni får ge honom vad ni vill. Tycker inte att någon annan har med det att göra. =)



Själv har jag(vi) köpt ett par skor till lilltjejen som blir 6mån nu till jul. Dock är dom riktigt stora och något hon kan ha senare. Men inget mer... blir så knas för oss att köpa till henne nu, ändå vi som får öppna dom åt henne! haha ;)

#7 - Emelie

Åh vad fina almanackorna blev! Har du gjort dom helt själv eller beställt från något fotoföretag? =)