bambi

Julklappstips 14: Personlig namnmobil

Ni vet hur jag gillar personliga julklappar (därför har många av mina julklappstips varit såna) och här kommer ännu en!

Jag ville ha en sån här namnmobil åt Zack förut, men det blev aldrig av. Synd, eftersom dom är ju så fina i sin mjuka velour! Men nu kommer Elise i allafall ha en (ja, det verkar som om hon kommer att heta så...). Kiddoz var nämligen så snälla och skickade en till henne!


En sak som jag inte visste förut om namnmobilen var att man får med sugploppar så att man kan sätta upp den senare i t.ex. barnets rum när den har blivit lite större! Så den kan användas till mer än bara en mobil! Man kan själv plocka ihop sin egen mobil i olika färger och med olika symboler (stjärna och hjärta). Symbolerna kostar 10 kr/st och bokstäverna 40 kr/st hos Kiddoz. En fin och personlig dekoration! 

Om ni vill vara säkra på att få hem er personliga namnmobil från Kiddoz så måste ni beställa den senast den 17 december.

Tusen tack till Kiddoz som sponsrade mig med en sån fin namnmobil!

P.S. Fler julklappstips hittar ni här!
#1 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Så fint! Var genast tvungen att beställa en som namnskylt till minsta V:s rum! Lite roligare än vanliga dörrskyltar!

#2 - Äwiis

varför lyckas du alltid bli sponsrad med så mkt ? : P

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi - missa inte mina julklappstips i bloggen! ♥ ♥ ♥

Äwiis: Jag mailar och frågar om dom vill sponsra mig, några har också kontaktat mig. Nu inför julförsäljningen har det gått extra bra.



Jag har skrivit ett inlägg om sponsring (med lite tips) här: http://bambi.blogg.se/2009/october/om-sponsring-pa-bloggen.html