bambi

Julklappstips 7: Egendesignad filofax


Förra måndagen fick jag hem denna fina filofax från Tryckdig.se. Där kan man själv designa sin filofax med ett eget foto, en egen bild och/eller text som framsida. Man kan även ha egna bilder och texter i själva filofaxen och få födelsedagar och andra viktiga dagar utmarkerade.

En väldigt fin och personlig julklapp från bara 249 kronor.


Egna bilder inuti min kalender och så har jag valt att ha schema i min
(praktiskt när man är lärare).


Nu har även ni chansen att vinna en egendesignad filofax från Tryckdig.se! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar till detta inlägg om vem som skulle få en egendesignad filofax av dig i julklapp (kanske du själv?). Glöm inte din emailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner! Söndagen den 13 december avslutas tävlingen!

Tusen tack till
Tryckdig.se som sponsrade mig och denna tävling med så fina filofaxar!

P.S. Fler julklappstips hittar ni här!
#1 - Linda

En sådan filofax har jag letat så himla länge efter. Har setat och sökt på google, men inte funnit nåt. Jag ska ha en filofax av den enkla anledningen att jag pluggar, måste planera mina dagar. Planerer jag inte mina dagar så blir dagarna bara fel. Jag är totalt förvirrad. Utöver studierna så är jag småbarnsförälder, och det kräver ju en hög med anteckningar det med. Som om inte det vore nog så har vi saltvattensakvariet... där man ska hålla reda på en mångd olika saker, bland annat olika tillsatser, vattenbyten osv. Så jag tycker att jag är i ett stort behov av en kalender. Sen blir det ju inte sämre för att man kan pryda filofaxen med eget foto, då blir man ju glad varje gång man tar upp den :).

#2 - Jacks mamma *Ung, högskolestuderande mamma*

Förra året köpte vi en sådan från extrafilm till Jacks mormor i julklapp och hon skulle bli överlycklig över att få en sån i år igen. Den hon har lider ju nu mot sitt slut och har dessutom börjat falla samman så mycket är den använd. Så nu håller vi tummarna att Jack kan vinna denna åt mormor.

#3 - Katja

Jag är med och tävlar =) Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag behålla den själv. Är i stort behov av en filofax och det är ju betydligt roligare att ha en mer personlig sådan!!

#4 - emma - mamma till meja

Om jag skulle vinna så skulle jag behålla den själv. Börjar jobba efter jul så det vore perfekt med en filofax men min lilla busunge på framsidan :)

#5 - Jessica - Mamma till charmkillen Neo

Detta är absolut en tävling för mig! Skulle jag vinna en egendesignad filofax så skulle jag faktiskt ge mig själv den i julklapp!

Den jag har nu går ut i början av januari så detta är något som jag verkligen behöver! Man klarar ju sig inte utan en almanacka/kalender/filofax! :)

#6 - Sara

Jag skulle ge filofaxen till mig själv från min man :). Vi har bestämt att vi inte ska ge julklappar till varann men då kan han få ge den till mig så kan jag köpa något till honom :). Skulle vara bra med en ordentlig almenacka då jag ska börja söka jobb nästa år efter att då varit mammaledig i 1,5 år. Har innan dess läst till lärare.

#7 - Cecilia Stark

Vilken perfekt filofax! Jag skulle vilja ge en sådan filofax till min syster som arbetar som tatuerare. Hon behöver en riktigt bra kalender där det finns ordentligt med plats för att boka in kunder, kanske skissa lite snabba motiv bredvid etc. Och sen så kan hon ju få nåt riktigt snyggt motiv på framsidan!

#8 - caroline

jag skulle gärna vilja vara med och tävla. jag skulle ge den till min sambo, som alltid glömmer bort ALLTING. vore bra med förtryckta födelsedagar osv ;)

#9 - Anna

Jag skulle ge den till mig själv då jag skriver upp Felicias framsteg på postitlappar som jag sedan tappar bort + alla läkarbesök, bvc besök osv. Missat väldigt många bvc besök pågund av min slarvhet :)

#10 - Emma

Min gammelmormor som nyss fyllde 96 skulle få den av mig i julklapp. Hon har så många barn och barnban och nyss sa hon att hon inte får plats med alla fotografier hemma i hyllorna längre. Perfekt då att fylla denna kalender med olika foton eftersom att hon använder sig av almanackan varje dag.

Jag ska nog beställa en till mig själv också inför det nya året...

#11 - Christine

Wow, jag skulle vilja ha en sådan filofax själv! Otroligt snyggt med en personlig och egendesignad sådan!

#12 - Therese - Eira min ögonsten - Jultävlingar i bloggen!

Jag skulle faktiskt ge en sån till mig själv. Har aldrig koll på vilka dagar & tider jag jobbar. Har fortfarande amningshjärna och det är ingen hit när man jobbar. Glömmer oftast bort vad jag ska handla hem förnått till middan och liknande.

En filofax skulle underlätta livet otroligt mycket speciellt med en massa bilder i på Eira :)

#13 - Line W

-jag skulle ge den till mig själv i födelsedagspresent... SÅ roligt med en personlig kalender, att kunna ha fina bilder i och få bestämma lite layout, så allt det man behöver kommer med. Och det dör man aldrig har användning för kan hoppas över. Trött på min pluttkalender jag får från jobbet inför varje nytt år, inget får plats alls och tex inga sidor för anteckningar vilket jag ALLTID behöver.



Så en sådan present skulle jag bli glad över, även om jag skulle få veta det efter min födelsedag (fyller år den 12e)!

#14 - Linda

om jag vinner skulle det bli en perfekt julklapp till mig och sambon får vara med på ett hörn:P konstigt att alla hans ärenden hamnar i MIN filofax.



ha de fint!

#15 - Lilla Mysan

Om jag vann skulle min kära mor få en kalender. Hon bor så långt bort (fast hon anser att det är jag som bor långt bort) och hon ska bli mormor i sommar. Så jag tänker att hon nog skulle bli glad över en kalender med bilder från den del av familjen som bor på andra sidan landet :-)

#16 - Erika

Jag skulle ge filofaxen till min glömska tvillingbror. Han tappar bort allt och inget. Han vet aldrig var han ska vara och när, en filofax skulle lätt hjälpa honom hitta rätt.



#17 - Nadja

hej. Jag skulle ge mig själv denna filofax så jag kan vara planerad och organiserad i skolan fram till studenten. Lägga in bilder som gör mig själv peppad så jag orkar den sista terminen :)

#18 - chatarina

Hej, jag skulle behålla filofaxen själv och skulle ha bilder på mina barn..har 4..två bor inte hemma, så då kan jag ju titta på dom varje dag:)

Mvh Chatarina

#19 - Carolina - Vinn ekotofflor från Ecoloco i min Julkalender idag!

Jag skulle behöva en själv, börjar jobba nästa år efter lång mammaledighet och lär ju ha separationsångest så det skriker om det - då vore det perfekt att kunna titta på barnen i almanackan och samtidigt kunna hålla ordning på sitt liv! :-)

#20 - Maria

Jättefin filofax! Jag skulle vilja ge den till min mamma som har mycket att hålla ordning på - med en bild på barnbarnen förstås.

#21 - Madeleine

Vilken fin kalender! Den skulle man ju gärna vinna och isåfall skulle jag ge den till min pappa, mina barns morfar som alltid ställer upp och skulle ha nytta av en kalender där han kan se alla sina barnbarn också =)

#22 - Maja

Jag skulle nog ge filofaxen till mig själv. För dels går min nuvarande ut nu vid nyår och sen skulle jag vilja ha en med dottern på så jag kan kolla på henne när som helst.

#23 - Ina

Åh vilken fin och personlig filofax! Jag skulle ge den till Peter, min man i julklapp. Det hade han verkligen uppskattat, jag hade velat ha en bild på våra barn på framsidan såklart.

Kram Ina

#24 - Agnieszka- mamma till 2

Om vi skulle vinna så skulle jag själv få den av mig, kan verka ego men ska förklara varför!



När jag i somras skulle besikta bilen så ringe jag bilbesiktningen på morgonen för att extrachecka tiden, men likförbannat glömde jag bort den trots att det var ca 3 timmar efter att jag hade ringt!



När vi skulle till bvc en dag så missade jag tiden, träffade dock bvc-tanten på stan senare på dagen och hon påminde om den bortglömda tiden.......



Glömmer typ alltid bort allt. Skriver upp allt på smålappar som sedan tappas bort......



Så JAG är i stort behov av en bra almanacka/filofax till nästa år då jag förmodligen ska börja plugga oxå......!



kramar

#25 - Josefine

Hej!

Jag skulle ge den till min bästa vän, hon skulle verkligen gilla det :D

#26 - Dante

Jag skulle ge den till mig själv i julklapp!



Jag och Elvispen behöver en pålitlig och snygg filofax så vi kan hålla reda på var vi ska vara och när. För jag tror Elvispen blivit mäkta förbannad om vi missar fika eller bus med kompisarna -så måtte jag vinna och skona Elvispen från utbrott och mig från stress-mage ;)

#27 - Nena

Jag skulle ge filofxen i julklapp till mig själv. Är ju också lärare och oerhör beroende av kalender. Det skulle ju verkligen muntra upp dagen med lite fina kort att titta på!!!

#28 - Nina

åå vilken fin.. jätte sött med zack på omslaget :D

#29 - klogs

Jag är gärna med och tävlar.

Om jag vann filofaxen så skulle jag ge den till min mor som ställer upp i vått och tort och tar hand om barnbarnen, när vi stressade föräldrar försöker pussla ihop jobbtider och andra aktiviteter.

Hon är en ängel

#30 - KisseGirl

Jag skulle behålla almeckan själv om jag vann, perfekt för att fylla våra dagar med roliga aktiviteter, bvc besök m.m



Amningsdemens duggar tätt i detta hus eftersom jag glömmer precis allt ;) barnen är vikigare än allt och tar all min tid så då är det desto viktigare att skriva ner viktiga saker tex. läkarbesök ;)

#31 - Jessica-tre killar och en tjej-Ny design

Jag skulle ge min sambo den här filofaxen eftersom han fått en smärre chock av alla de nya möten och grejor som följer med barn.. femåringens aktiviteter, månadsgamla killens bvc-tider mm.. Det ihop med hans jobb inom frsvaret där det ständigt är en massa möten och utbildningar osv gör att han verkligen skulle behöva en filofax, och en trevlig variant vore väl med bilder på barnen och oss kan jag tycka!

#32 - Linda

Jag har kikat på en sådan filofax ett tag men eftersom jag pluggar och då inte får så mycket mer pengar än studiebidraget har jag inte riktigt prioriterat en sån. Jag skulle ge den till mig själv i julklapp för att hålla koll på alla prov, läxor, möten och annat. Skulle ha lite bilder på mig och pojkvännen samt våra djur ;)

#33 - Bella

Jag skulle ge den till min mamma och ha kort på min son, hon skulle bli överlycklig!

#34 - exklusiv vardag

Oj vad jag vill vinna den, sååå fin!

#35 - JENNIE - HUMORBLOGGEN

Jag skulle vinna en åt mig själv, jag är så snurrig så jag behöver hålla ordning på allt jag ska göra och hinna med! =)

#36 - Förvirrade Morsan

en sån skulle jag verkligen behöva, så kanske jag kan komma ihåg en del av alla viktiga grejer! Jag börjar dessutom plugga till våren, då vore det skönt att ha allt samlat på en plats (plus att jag kan ha med en bild på min älskade plutt jämt!)

#37 - Frida

Om jag skulle vinna så skulle jag behålla filofaxen själv. I nuläget har jag ingen. Jag skulle ha en bild på min söta son Emil och den skulle jag bära med mig var jag en gick och om man skulle längta efter honom lite extra när han är på dagiset, men då är det bara att titta på den fina filofaxen och planera/ skriva in en massa roliga saker som vi kan göra hela familjen. ;)



Mvh Frida