bambi

Julklappstips 12: Personliga smycken i äkta silver

Jag fick en jättefin silverring skickad till mig från Suh925. Vi har haft ett samarbete tidigare där jag fick ett fint silverhalsband med Zacks namn på och det är verkligen det halsbandet som används mest av mig. Jag älskar verkligen det!

Men denna gång så var det sambons tur att få sitt namn på ett smycke, så det blev en jättefin silverring med hjärtan och "Jens" i skrivstil. Det är en justerbar ring som finns i webshoppen och kostar 395 kronor!

Om ni vill beställa en julklapp från Suh925 så se till att göra det senast den 16 december för att vara säker på leverans innan jul!

Tusen tack till Suh925 för den superfina ringen!

P.S. Fler julklappstips hittar ni här!
#1 - Jessica - Mamma till charminkillen Neo

Åh, himlans vilket snyggt halsband! Precis ett i min stil!

Om man vill komma i kontakt med henne, eller se hennes websida - hur gör man då? Det du länkat "Suh925" måste man ha användarnamn och lösenord för att komma in.

Hade varit så roligt att se vad hon har för ngt...

#2 - Therese - Eira min ögonsten

Hej!



Jag tänkte kolla om din sambo kan något om köplagen? Jag och mamma har sålt en sak på tradera och nu har det blivit en massa tjafs med köparen som nu, flera månader senare, kräver tillbaka pengarna.

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi - missa inte mina julklappstips i bloggen! ♥ ♥ ♥

Jessica: Va konstigt, hennes hemsida brukar fungera! Är nog bara nåt tillfälligt. [email protected] är hennes mailadress i allafall!