bambi

Julklappstips 15: Bra barnkläder

Bra Barnkläder säljer jättefina kläder med hög kvalité. Dom som driver Bra Barnkläder är själva föräldrar och barnklädes-entusiaster så dom vet man söker efter när det gäller kläder till småbarn! Dessutom har dom fri fakt året ut!

Bra Barnkläder var så snälla och gav mig två presentkort på 250 kronor styck, ett till mig själv och ett att lotta ut till er! Jag valde en fin body från Katvig i rött och lila för mitt presentkort och nu har alltså ni också chansen att få välja nåt fint klädesplagg från Bra Barnkläder!

Allt ni behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på frågan: Vad är bra barnkläder enligt er? Glöm inte att fylla i er mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner! Den 21 december utser jag en vinnare!

Tusen tack till Bra Barnkläder som sponsrade mig med dessa presentkort!

P.S. Fler julklappstips hittar ni här!

#1 - maja

Bra barnkläder är mjuka och rymliga, utan onödiga knappar, fickor, sömmar och andra tramsiga detaljer som gör att barn inte kan krypa, klättra mm. Och så håller de färg och form tvätt efter tvätt såklart!



Maja

#2 - Linda Andersson

För mig så är bra barnkläder en butik med stort urval på på barnkläder som jag tycker är snygga. Man känner igen många av märkena och har provat dem själv, tidigare, och man vet att de har kvalité på sakerna. En annan sak, som är ett stort plus, är att de även säljer ekologiska kläder.

#3 - Tabby

Bra barnkläder är snygga, färg-glada, sköna, tål att tvättas om och om igen (utan att tappa färg direkt och formen) och ärvas av syskon.



Tabby

#4 - Madeleine Lejervall

Hej! Vilken härlig blogg du har! Brukar kika in här minst en gång om dagen. Bra barnkläder för mig är mjuka och sköna kläder som helst är av ekologiskt material och tillverkade under sjyssta förhållanden. Sen ska de samtidigt vara funktionella, av bra kvalité och gärna lite unika i färg och modell. Tycker om klädmärken där man kan matcha modeller från olika säsonger med varandra.

#5 - Therese - Eira min ögonsten - Jultävlingar i bloggen!

Bra barnkläder enligt mig är kläder med bra kvalité. Dom får gärna inte gå sönder lätt, färgen/trycket får gärna hålla i måånga tvättar. Syskon ska kunna ärva kläderna.



Sen så får dom gärna vara riktigt färglada, mjuka & ekologiska!

#6 - Line W

Bra barnkläder ska vara bekväma, inte sitta åt, vara mjuka och sköna och praktiska att leka i. Det är det viktigaste. Sen tycker jag att de helst ska vara vara ekologiska, både för att slippa onödiga kemiska ämnen mot barnens hud och för att värna om miljön. När jag väljer kläder få de gärna vara färgglada också, i roliga färger och med fina mönster, men inte "plastiga" tryck på ytan, det känns som sagt onödigt att klä barn i saker med ämnen i som man inte vet helt vad det är...

#7 - Madeleine

Bra barnkläder ska vara mjuka, rymliga och ha en bra kvalitet. Dom ska hålla efter många tvättar - eftersom våra barn är väldigt duktiga på att smutsa ner sig ;-) Ett himla plus är om kläderna dessutom är ekologiska!

#8 - Milo

Bra barnkläder är såna som tål att tvättas om och om igen utan att färgen försvinner. De ska vara mjuka och sköna och gärna kunna ärvas av syskon, då är det bra barnkläder. :)

#9 - Lilla Mysan

Bra barnkläder är kläder som är slitstarka, som tål att tvättas ofta utan att tappa form och färg. De ska vara lätta att sätta på och ta av för tex blöjbyte etc. De ska vara gjorda i något naturligt material tex bomull. Dessutom tycker jag det är bra om de är ekologiska och fria från gifter. Att de sen är snygga får man se som ett plus :)

#10 - Christine

Vad är bra barnkläder enligt er?



Bra barnkläder för mig är:

* Färgglada

* Ekologiska

* Funktionella

* Sköna och muka

* Slitstarka



/Christine



#11 - Christine

*mjuka

#12 - Noretstar

För mig är bra barnkläder bekväma och sköna att ha på, hållbara i tvätten (ska tåla tvättas i 60 och torktumlas), ekologiska. Bra barnkläder går inte i antingen blått eller rosa - det finns flera färger än så. Och så ska de inte se ut som minikopior av vuxna kläder, för barn rör sig på helt annat sätt och ska kunna leka utan att känna sig obekväma.

#13 - Jessica

Jag har en snart 3-åring som vill börja välja kläder själv och då är det skönt om kläderna som finns i garderoben är av det slaget som går att kombinera utan att det ser för gräsligt ut. Basic med andra ord. Sen gör det inget om de håller kvalitén efter tvätt och användning.



Till min 2-månaders gillar jag praktiska bodysuits. Och jag gillar dem som är lite långsmala, för då kan hon ha dem längre, bebisar växer ju så fort.

#14 - Jacks mama

Bra barnkläder är sköna och smidiga plagg med glada färger oc motiv som kan uppmuntra barnen till lek. De ska tåla många tvättar då kreativitetn ska gå före att håla barnen fläckfria.

#15 - Erna

Bra barnkläder enligt mig är mjuka, färgglada och hållbara i tvätten:)

Kram

#16 - KisseGirl

Bra kläder ska vara sköna för barnen och kunna tvättas om och om igen utan att tappa form och färg, enligt mig :)



Http://kissegirl.bloggagratis.se

[email protected]



Titta gärna in och tävla om ett presentkort hos solentro, gör ditt eget fotoprojekt värt 500:-

#17 - äwiiis

bra barnkläder i mitt tycka är sånna som håller barnet varmt, och det får gärna vara fina kläder men huvudsaken att det är av bra material. Ull är t.ex. mkt bra, värmande vid kallt väder, svalkande vid varmare väder. Perfekt med andra ord.

Viktigt att man iiiinte klär barnet i enbart snygga kläder, t.ex. jeans på ett nyfött barn som skaver med kraftiga sömmar osv bara för att det ser fint ut för ögat.



Hoppas ja vinner.

SÅ här tycker jag iallafall. Kommer att klä min blivande lille som kommer i april i kläder som är bra för honom/henne : )

#18 - Dante

Funktionella kläder som är genomtänkta i sitt utförande (typ knappar bak i ryggen till ett spädbarn är urkorkat och opraktiskt) och kommer i en färgglad design som håller form och färg i tvätt.

#19 - Lena -Chokladmamman

Bra barnkläder är framförallt sköna. De ska gå att tvätta i minst 40 grader och vara i sköna naturliga material. Om kläderna är ekologiska är det också ett stort plus. De bör vara snygga och vara lätta att klä på och av. Jag har haft en del problem med tryckknappar som lossar från plagg och vissa där sömmarna gått sönder. Detta ska bra barnkläder självklart inte göra.

#20 - Malin

Bra barnkläder är ekologiska och hållbara i färg och form.